Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν ενδιαφέρεται πια για Coutinho η Barcelona!»

«Δεν ενδιαφέρεται πια για Coutinho η Barcelona!»

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα για τους φίλους των Reds είναι τα νέα που βγήκαν εδώ και λίγες ώρες από ιταλικά μέσα! Σύμφωνα τόσο με την Corierre dello Sport όσο και με την Gazzetta dello Sport, η ομάδα της Βαρκελώνης αποφάσισε να αλλάξει σημείο εστίασης για το «πρώτο όνομα» που θα αποκτήσει με τα λεφτά που της πρόσφερε η πώληση Neymar και αυτό βρίσκεται στην γείτονα χώρα και ακούει στο όνομα Paulo Dybala!

Ο Coutinho ήταν εδώ και πολύ καιρό ο βασικός στόχος των blaugrana, όμως αν τα Ιταλικά δημοσιεύματα έχουν βάση, οι Καταλανοί αποφάσισαν να συμβιβαστούν επιτέλους με την ιδέα ότι ο παίκτης δεν πωλείται, όπως επανειλημμένα έχει αναφέρει ο Jurgen Klopp. Γι’αυτόν τον λόγο, ο Αργεντινός παίκτης της Juventus μπήκε σε πρώτο πλάνο, με την «Vecchia Signora» ίσως να δείχνει περισσότερο διατεθειμένη να πωλήσει – πάντα για ένα εξωφρενικά υψηλό ποσό – τον δικό της νεαρό αστέρα.

Η κατάσταση στη Liverpool άλλωστε είναι ξεκάθαρη, καθώς πια, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Adam Lallana, μία πώληση του καλύτερου μεσοεπιθετικού, κατά γενική ομολογία, της ομάδας, θα έβλαπτε πάρα πολύ την συνοχή αλλά και τις δυνατότητες της «μηχανής» του Jurgen Klopp, η οποία, όπως κάθε καλοφτιαγμένο μηχάνημα χρειάζεται όλα τα γρανάζια του, ειδικά αν αυτά είναι συγκεκριμένα, για να αποδώσει σωστά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com