Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυξάνει την πίεση ο VVD / Ετοιμάζει πρόταση η Chelsea;

Αυξάνει την πίεση ο VVD / Ετοιμάζει πρόταση η Chelsea;

Έτοιμος να πιέσει ακόμη περισσότερο για να αποχωρήσει από τη Southampton είναι ο Virgil Van Dijk, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph είναι έτοιμος να θέσει εαυτόν εκτός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στη Swansea επιτείνοντας έτσι τη σκληρή του στάση απέναντι στη διοίκηση της Southampton.

O Van Dijk ήδη εδώ και καιρό προπονείται μόνος του και όπως δήλωσε χθες ο Mauricio Pellegrino ο λόγος που είναι εκτός της ομάδας είναι επειδή δεν θέλει στον παρόντα χρόνο να είναι μέρος της ομάδας.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι Times, ο Antonio Conte έπεισε τη διοίκηση της Chelsea να κινηθεί για τον Van Dijk και οι «Μπλε» φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση 50.000.000 λιρών για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό και είναι αισιόδοξοι πως μία συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Γεγονός που αν πράγματι συμβεί ίσως αναγκάσει και τη Liverpool να κινήσει περισσότερο τα νήματα παρασκηνιακά χωρίς όμως…υπερβολές καθώς έχει ήδη δεχτεί μία κόκκινη κάρτα νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι από την ομάδα της νότιας ακτής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com