Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Να μάθουμε από την Atletico»

Origi: «Να μάθουμε από την Atletico»

O Divock Origi πιστεύει ότι ότι η ήττα της Liverpool από την Atletico στα πέναλτι για το Audi Cup θα βοηθήσει στην προετοιμασία των Reds για το επερχόμενο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε από έναν τραυματισμό και συμμετείχε στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα, πιστεύει ότι αυτή η εμπειρία θα είναι ζωτικής σημασίας.

«Ήταν ενδιαφέρον να παίξουμε εναντίον της  Atletico, γιατί είναι μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Νομίζω ότι σε ορισμένους τομείς μπορούμε να βελτιωθούμε και σε μερικούς άλλους τα πήγαμε καλά, όμως θεωρώ ότι πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι μαζί.»

«Ποτέ δεν είναι ωραίο να χάνεις αλλά φυσικά χρειάζεται να μάθουμε από αυτό.»

«Νομίζω ότι συνολικά στην pre-season μέχρι τώρα είχαμε κάποιες πολύ καλές στιγμές και αυτό δε μπορούμε να το ξεχάσουμε.»

«Επίσης χτίζουμε τη φυσική μας κατάσταση, οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.»

 

Παρόλο που το πρώτο παιχνίδι για το Audi Cup ήταν με αντίπαλο την καλύτερη γερμανική ομάδα, ο αγώνας αυτός ταίριαξε αναμφισβήτητα περισσότερο στην επιθετικογενή προσέγγιση της Liverpool.

Στον «τελικό», η ομάδα του Diego Simeone έκατσε πίσω, και είχε τις ευκαιρίες της να επιτεθεί όταν βρήκε ανοιχτούς χώρους.

Όσο για την αναμέτρηση με τη Bayern όμως, οι «Reds» εφάρμοσαν εξαιρετικά το επιθετικό παιχνίδι τους, και ο Origi επιβεβαίωσε την αρετή αυτής της προσέγγισης στο κορυφαίο επίπεδο.

«Το απολαμβάνουμε πάρα πολύ. Σε αυτή την ομάδα έχουμε την ελευθερία να εκφραστούμε και αυτό είναι όμορφο.»

«Σαν επιθετικός μπορείς να πας στο φτερό (στα πλάγια), μπορείς να παίξεις μπροστά, μπορείς και να πας στο κέντρο και οι παίκτες θα προσαρμοστούν.»

«Οπότε νομίζω ότι είμαστε μία πολύ ευέλικτη ομάδα, πολύ ταλαντούχα και με πολλές επιλογές, κάτι που μόνο καλό είναι εν όψει της έναρξης της σεζόν.»

«Σαν παίκτης πρέπει πάντα να έχεις αυτοπεποίθηση και κάθε παίκτης έχει τα δικά του προσόντα, οπότε εγώ μπορώ να φέρω κάτι στην ομάδα. Αν ο προπονητής με χρειαστεί για να παίξω, είμαι εδώ.»

«Για μένα, ο ανταγωνισμός ήταν πάντα υγιής και με παρακινεί να δουλέψω σκληρότερα, και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να είμαι σημαντικός παίκτης αυτή τη σεζόν.»

Ο Origi αυτή τη στιγμή ανταγωνίζεται τους Roberto Firmino, Daniel Sturridge και Dominic Solanke για τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Όμως ο Βέλγος αυτοχαρακτηρίστηκε «σε τέλεια φόρμα», και το να έχουν οι Reds πληθώρα επιλογών θα είναι κρίσιμο δεδομένης της επιστροφής τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com