Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν κάνει πίσω ο VVD!

Δεν κάνει πίσω ο VVD!

Ούτε βήμα πίσω από τη στάση που επέλεξε να κρατήσει απέναντι στη Southampton δεν κάνει ο Virgil Van Dijk! Όπως αποκαλύπτει η Southamtpon Daily Echo, έγκυρη στα ζητήματα των Saints, ο Van Dijk διαμήνυσε στη Soton πως δεν πρόκειται να αλλάξει πλάνο ώστε να ενσωματωθεί πάλι άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του.

Από την άλλη και η διοίκηση της ομάδας τον ενημέρωσε πως ούτε εκείνη κάνει πίσω από το γεγονός πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. Έτσι, έχουμε φθάσει σε μία κατάσταση όπου ούτε ο παίκτης ούτε η ομάδα παρουσιάζονται ιδιαίτερα διαλλακτικοί. Η Southampton έχει μέριμνα να μην κατηγορηθεί εκ νέου από τους φιλάθλους της για το γεγονός πως ενδίδει εύκολα στην πίεση των παικτών και έχει τηρήσει χωρίς αμφιβολία σκληρότατη στάση στο θέμα.

Από την άλλη μεριά, υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της ομάδας αφενός διότι πάρα πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έχουν  «στραβώσει» με τον Ολλανδό αμυντικό και αφετέρου όταν το πολυτιμότερο περιουσιακό σου στοιχείο χαλάει το κλίμα στα αποδυτήρια σε μία εποχή που η ομάδα έκανε νέο ξεκίνημα με τον Mauricio Pellegrino ίσως δεν υπάρχει έτερη λύση από το να παραχωρηθεί ο Van Dijk. Εκεί ποντάρει ο Van Dijk που δεν αποκλείεται να καταθέσει και επίσημο αίτημα μετεγγραφής.. Βέβαια, η όλη συμπεριφορά του έως τώρα δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό. Υπενθυμίζουμε πως η Liverpool προτίθεται να κάνει τον Van Dijk τον πλέον ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου αρκεί η Southampton να δείξει πρόθυμη να πουλήσει, όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το liverpool.gr.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com