Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!»

Klopp: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!»

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε δηλώσεις σχετικά με την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας μας κόντρα στη Bayern Munich το βράδυ της Τρίτης διευκρινίζοντας ότι ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Οι Reds έδωσαν ραντεβού για αύριο με την Atletico Madrid ύστερα από μία ηχηρή νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα αυτού του τουρνουά.

Με δέκα μέρες να απομένουν για την έναρξη της Premier League, η ομάδα παικτών του Klopp έδειξε σαφή σημάδια προόδου.

Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε τα παρακάτω:

–  Για τον σημερινό ρόλο του Philippe Coutinho:

«Ξεκίνησε στο κέντρο και ύστερα τον γυρίσαμε στα αριστερά επειδή είναι καλός σε αυτή τη θέση, και μετά σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και τα δύο. Έπαιξε πολύ καλά.»

«Ήταν πολύ καλός για 45-60 λεπτά, μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.

– Η συνολική του εικόνα για το παιχνίδι:

«Όχι τόσο θετικό όσο άλλα, επειδή ήδη είδα ότι κερδίσαμε όλα σχεδόν ήταν τέλεια, ακόμα προετοιμαζόμαστε και πρέπει να σκεφτούμε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε που να μας βοηθά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε παίξει αρκετό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής και η Bayern είχε τόσο πολλή κατοχή. Σκοράραμε δύο φορές αλλά δίναμε τη μπάλα στον αντίπαλο και έπρεπε μετά να τρέχουμε πάρα πολύ. Η ομάδα μου έδειξε πόσο καλό ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει – το τρίτο γκολ ήταν εξαιρετικό, ήταν μία εξαιρετική επιθετική κίνηση. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά την αντεπίθεση, ενώ και το αμυντικό pressing ήταν πολύ καλό. Αν δει κανείς την ένταση της προπόνησης τις τελευταίες μέρες, ήταν πολύ καλή.» 

– Για την σημαντικότητα του Salah:

«Νομίζω ότι ο Μο ήταν πολύ καλός από τότε ακόμα που ήταν στη Basel. Φέτος, μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε και είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης για εμάς. Γνωρίζαμε ότι ο Mane ήταν ο κύριος παίκτης που μας έδινε ρυθμό, έχουμε πολύ ρυθμό, πολλούς καλούς δημιουργικούς παίκτες, αλλά όχι όλους στο ίδιο είδος ρυθμού. Έχουμε μερικούς νεαρούς παίκτες, οπότε νομίζω ότι έβγαζε νόημα να τον αποκτήσουμε και είναι πολύ καλό.»

– Σχετικά με την εξαιρετική εμφάνιση του Alberto Moreno:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Alberto, και γι’αυτό τον κρατήσαμε στο παιχνίδι, γιατί κάθε λεπτό έπαιζε και καλύτερα, έκανε πιο αισθητή την παρουσία του. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά είχε ένα μικρό πρόβλημα με τον μηρό του μέχρι προχθές. Όμως τον τεστάραμε σήμερα το πρωί και έπαιξε πολύ καλά. Οι παίκτες αποφασίζουν από μόνοι τους πόσα παιχνίδια θα παίξουν.»

– Για το πως διαμορφώνεται η ομάδα με τον καιρό:

«Ως προπονητής, το κοιτάω αυτό, και ίσως λόγω της κούρασης δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα πλήρως η ομάδα, όμως μπορώ να δω ότι φτάνουμε εκεί όσο περνάνε οι μέρες. Έχουμε προπονηθεί πραγματικά πολύ γύρω από αυτά τα παιχνίδια και δεν είναι ότι είμαστε φρέσκοι για τα παιχνίδια προετοιμασίας. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το πώς έχουν παίξει οι παίκτες αλλά πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com