Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόκκινη πειστική επικράτηση στην κοινή επέτειο! (vid)

Κόκκινη πειστική επικράτηση στην κοινή επέτειο! (vid)

Με μία πολύ πειστική εμφάνιση, η Liverpool επιβλήθηκε με 0-3 της Hertha Berlin στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στο φιλικό γιορτή για τη συμπλήρωση 125 χρόνων από το έτος ίδρυσης και των 2 ομάδων. Solanke και Salah σκόραραν ξανά ενώ πολύ θετικός ήταν στο ντεμπούτο του ο Andrew Robertson αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο. Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Philippe Coutinho. Το ματς :

Ά Ημίχρονο :

Ένα πολύ καλό τεστ προμηνυόταν το σημερινό παιχνίδι για τη Liverpool. H Hertha ήταν μία από τις 2-3 πιο λειτουργικές και πειθαρχημένες άμυνες του περυσινού πρωταθλήματος της Bundesliga και έχει μία αγωνιστική ταυτότητα που πέρυσι προβλημάτισε πολύ την ομάδα του Klopp. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια, η Liverpool ήταν πολύ πιο αεπιλητική από τη Γερμανική ομάδα. Στο 10ο λεπτό του σουτ του Darida από την άκρη της περιοχής μπλόκαρε ο Mignolet και πέντε λεπτά αργότερα οι Reds άνοιξαν το σκορ με πανέξυπνη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Solanke μετά από σέντρα του Lallana από δεξιά με τον Jurstein να μην έχει απάντηση. Στο 23ο λεπτό ο Mane έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν εκτέλεσε ψηλά από πλεονεκτική θέση και αφού είχε το τέρμα όλο στο έλεος του. Στο 3ο, ο Weiser, η μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για τη Liverpool στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε από δεξία γύρισε στον Ibisevic ωστόσο το τελείωμα του τελευταίου αλλοίωσε σωτήρια τελευταία στιγμή παρέμβαση του Matip. Στο 37, σε εξαιρετική κόντρα επίθεση μετά από φάουλ της Hertha και πολύ όμορφη ενέργεια του Solanke, η μπάλα έφθασε στο Mane που πάσαρε στον Wijnaldum και εκείνος λίγο έξω από την περιοχή με πλασέ χαμηλά στη γωνία έκανε το 0-2 στην αναμέτρηση. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ενώ να προσθέσουμε πως ο Solanke τελευταία στιγμή ξεκίνησε βασικός στο πρώτο ημίχρονο καθώς αρχικώς είχε δηλωθεί ο Origi, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προθέρμανση. Μπορεί να ήρθε αρχικώς για την U23, ωστόσο αν συνεχίσει έτσι ο Άγγλος επιθετικός σίγουρα θα αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα!

΄Β Ημίχρονο :

Mε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πήραν θέση στο παιχνίδι οι Robertson, Henderson, Salah, Firmino και Sturridge. Ο Coutinho που στο πρώτο μέρος αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ μετατοπίσθηκε στο κέντρο πλάι στους Can και Henderson στο 4-3-3 της Liverpool. Στο πρώτο σουτ του δευτέρου ημιχρόνου, ο Robertson σούταρε πάνω στον Jurstein στο 47. Στο 49, ο Mignolet σταμάτησε το σουτ του Esswein μέσα από την περιοχή. Στο 50, ο Firmino με πολύ ωραία ενέργεια ξεπέρασε τον προσωρινό του αντίπαλο αλλά του σουτ του από αριστερά εκτός περιοχής απέκρουσε ο Jurstein. Στο 53 ο Salah άγγιξε το 0-3 μετά από εξαιρετικό overlap του Robertson και πολύ καλά σέντρα την οποία για εκατοστά δεν πρόλαβε ο Αιγύπτιος προ κενής εστίας. Στο 58ο λεπτό ο βιονικός Can που ήταν παντού καίτοι είχε μόλις 1 εβδομάδα πλήρους προπόνησης έδωσε τη θέση του στον Ovie Ejaria. Ό,τι δεν κατάφερε ο Salah στο 53 το κατάφερε στο 61 μετά από καταπληκτική μπαλιά του Coutinho πίσω από το κέντρο που έβγαλε τετ α τετ τον Αιγύπτιο μετά από το καταπληκτικό σπριντ του και με εξαιρετικό πλασέ αυτός πάνω από τον τερματοφύλακα έγραψε το 0-3. Στο 65 ο Kent πήρε τη θέση του Coutinho αφού προηγουμένως ο Firmino έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-4 με τη λόμπα του από θέση πλάγιου τετ α τετ να περνά άουτ. Στο 75ο λεπτό, ο Flannagan πήρε τη θέση του Joel Matip και ο Joe Gomez από δεξιός μπακ μέχρι εκείνη την ώρα μετατοπίστηκε στο κέντρο της άμυνας. Στο 76, ο Mignolet απομάκρυνε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το φάουλ του Stocker. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Klopp πήρε την 4η νίκη της σε 5 φιλικές αναμετρήσεις με επόμενο ραντεβού την Τρίτη το βρἀδυ απέναντι στη Bayern Munchen για τον ημιτελικό του AUDI Cup στην Alianz Arena.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com