Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Pearce επί παντός επιστητού!

James Pearce επί παντός επιστητού!

Στο podcast της Liverpool Echo, «Blood Red» εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο ρεπόρτερ της Liverpool για την εφημερίδα του Merseyside, James Pearce. O Pearce, ίσως ο πιο έγκριτος insider της ομάδας, μίλησε για όλα τα καυτά θέματα των Reds και το liverpool.gr σας τα παρουσιάζει μαζεμένα και… νοικοκυρεμένα!

Για το θέμα Coutinho: «Νομίζω ότι ακόμα και 120 εκατομμύρια λίρες να προσφέρει η Barcelona, η απόφαση θα ήταν πάλι αρνητική. Ο Coutinho είναι τόσο πολύ σημαντικός για την Liverpool, που θα ήμουν εντελώς έκπληκτος αν η στάση τους άλλαζε κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι και τον πουλήσουν. Επίσης δεν άκουσα ούτε είδα κάτι που να συνηγορεί ότι ο Coutinho πιέζει απ’την πλευρά του. Μπορεί να είναι ένα σενάριο που θα τον ενδιαφέρει μελλοντικά, αλλά όχι τώρα.»

Για τους προς παραχώρηση παίκτες: «Eίμαι έκπληκτος απ’την κοστολόγηση του Markovic. Και 10-12 εκατομμύρια λίρες θα είναι ένα μεγάλο ποσό, αν βρεθεί να το δώσει κάποιος. Η Leicester τον θέλει, όπως και η Watford, αλλά η Liverpool περιμένει ότι θα βρεθεί αγοραστής να καλύψει τα 16 εκατομμύρια που θέλουν γι’αυτόν.»

«Του Randall στην Hearts είναι αρκετά προχωρημένο, ενώ μένει να βρεθεί αν θα υπάρχει ρήτρα επαναγοράς. Ενώ οι ομάδες που θέλουν να μετακινηθούν οι Morenο και Sakho είναι ομάδες που δεν καλύπτουν για την ώρα τα θέλω της Liverpool. Γι’αυτό και οι παίκτες παραμένουν στην ομάδα.Για τον Sheyi Ojo, ο Klopp πιστεύει ότι η εβδομαδιαία δράση στην Championship θα του κάνει πολύ καλό.»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα Keita: «Ήταν πολύ επιθετικό αυτό που έκανε ο Rangnick και μόνο να αποξενώσει ακόμα περισσότερο τον Keita από την ομάδα μπορεί. Δεν νομίζω ότι αλλάζει καθόλου η στάση του. Είναι απελπισμένος να πάει στη liverpool. Αλλά το θέμα είναι αν θα αλλάξει καθόλου τη στάση της Leipzig, μιας και είναι αποφασισμένοι να μην τον πουλήσουν. Έτσι το σίριαλ Keita δεν φαίνεται να λύνεται σύντομα και η πραγματικότητα είναι ότι η Liverpool δεν έχει προχωρήσει καθόλου το τελευταίο διάστημα παραπάνω απ’ όσο ήταν στο θέμα της απόκτησής του

Τέλος, ο Pearce αναφέρθηκε στον Virgil Van Dijk. «Αν δείτε το ρόστερ, ο Van Dijk είναι αυτός που η Liverpool καίγεται να αποκτήσει. Αν δεν έρθει, ο Gomez θα μείνει αντί να δοθεί δανεικός. Η θέση της Southampton είναι αδύναμη τώρα που ο Van Dijk έχει δημιουργήσει αναταραχή, αλλά ακόμα και τώρα επιμένουν ότι δεν θα αναγκαστούν να πουλήσουν. Ο Van Dijk είναι ένας τεράστιος game-changer, ο οποίος θα έκανε τον Lovren την δεύτερη επιλογή στις θέσεις των σέντερ μπακ.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com