Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Πρέπει να διοχετεύει σωστά την επιθετικότητα του ο Grujic»

«Πρέπει να διοχετεύει σωστά την επιθετικότητα του ο Grujic»

Την ανάγκη να μάθει ο Marko Grujic το πως να διοχετεύει σωστά την έμφυτη επιθετικότητά του ως παίκτης, τόνισε ο Jurgen Klopp, ώστε τόσο εκείνος όσο και η ομάδα να εκμεταλλευτούν στο απόλυτο τις δυνατότητές του, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Ο 21χρονος παραλίγο να αποβληθεί στον ημιτελικό του Premier League Asia Trophy χάρη στα σκληρά και αδικαιολόγητα τάκλιν του, κάτι που ο Klopp θεώρησε πως πρέπει να μάθει να «κοντρολάρει» αν θέλει να πραγματοποιήσει το λαμπρό μέλλον που είδαν σε εκείνον οι Reds όταν δαπάνησαν 5 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν από τον Ερυθρό Αστέρα.

«Δεν το πρόσεξα όταν έγινε, αλλά άκουσα ότι ήταν φάουλ για κόκκινη κάρτα εκείνο στον Zaha» είπε ο Klopp στην ECHO. «Αυτό δεν είναι καλό. Για τον Marko, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Ψηλός, γρήγορος, ταλαντούχος παικτικά, όλα πολύ καλά. Αλλά σε αυτές τις αμυντικές καταστάσεις, πάντα θες να είσαι έγκαιρος στα τάκλιν σου ώστε να είναι σωστές οι διεκδικήσεις και όχι φάουλ.»

«Το έχω πει και στους παίκτες, εξαιτίας ενός περιστατικού που είχαμε στην προπόνηση με τον Divock και τον Trent. Όλα είναι θέμα του όταν έρχεσαι καθυστερημένος στην μπάλα,  να σβήνεις τις μηχανές, να προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση στην οποία άργησες πνευματικά. Το μισώ αυτό. Όταν αυτό συμβαίνει, πρέπει να τρέξεις και όχι να κάνεις φάουλ. Κάνε παραπάνω βήματα. Τρέχα, τρέχα, τρέχα. Για εμένα, το άλλο είναι πάντα λίγο τεμπέλικο» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com