Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε φιλικό τουρνουά στην Ελβετία η U19

Σε φιλικό τουρνουά στην Ελβετία η U19

Σε φιλικό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην Βασιλεία, θα αγωνιστεί η ομάδα κάτω των 19 της Liverpool, υπό τις οδηγίες των Steven Gerrard και Alex Inglethorpe της U18.

Το τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται από την τοπική FC Aesch, περιλαμβάνει δυνατά ονόματα στους αντιπάλους των Reds, καθώς θα αντιμετωπίσουν τις SV Hamburg, FC Basel, καθώς και τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα που θα κατέβει, θα είναι αρκετά δυνατή, όπως επιβεβαιώνει ο Steven Gerrard σε δηλώσεις του πριν το ταξίδι για την Ελβετία, ενώ η πλειοψηφία τους βρισκόταν στην Βουδαπέστη, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των U18 και U23.

«Προφανώς και είμαστε όλοι νικητές, παίζουμε για το σήμα στην φανέλα, όπως και παλεύουμε να κερδίζουμε κάθε ματς και κάθε διοργάνωση, είτε είναι φιλικό, είτε τουρνουά. Το σημαντικότερο είναι να χτίσουμε την φυσική κατάσταση και υγεία των παικτών, καθώς έρχονται εννιά μήνες υποχρεώσεων» δήλωσε ο τεχνικός της U18 που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την U19 μαζί με τον βοηθό του, Alex Inglethorpe. Το τουρνουά περιλαμβάνει δύο γκρουπ των τεσσάρων και οι δύο πρώτοι προκρίνονται στα ημιτελικά, όπου οι νικητές θα αγωνιστούν στον τελικό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com