Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένος Leipzig κατά περίγυρου Keita και ατζέντηδων

Μένος Leipzig κατά περίγυρου Keita και ατζέντηδων

Η συνέχεια στο επεισόδιο Keita μας αποκάλυψε την οργή που επικρατεί στο στρατόπεδο της Leipzig για τον περίγυρο του Naby Keita, ο οποίος επηρεάζει αρνητικά τον ποδοσφαιριστή, όπως δήλωσε ο περιβόητος πια Ralf Rangnick, μιλώντας για “ένα ολόκληρο χωριό στην Γουινέα, ή κάποιον άλλον”.

«Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος να τους κατευθύνει προς την σωστή κατεύθυνση» είπε, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς τους Naby Keita και Emil Forsberg. «Τα αγόρια δεν είναι το πρόβλημα. Είναι ο περίγυρος τους»

»Ένα ολόκληρο χωριό στην Γουινέα, ή κάποιος από τον περίγυρο τούς λέει γιατί πρέπει να κάνουν κάτι αμέσως. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες» ενώ κατέληξε για πολλοστή φορά στην γραμμή της Leipzig, λέγοντας:

«Περιμένω να αγωνιστούν για εμάς την επόμενη χρονιά. Και οι δύο είναι εκπληκτικοί παίκτες που κάνουν την διαφορά για την ομάδα μας» 

Οι δηλώσεις Rangnick, πέρα από το μένος που κρύβουν εκ μέρους της διοίκησης, είναι ένα φάουλ, καθώς μόνο καλό δεν θα κάνουν στις σχέσεις των παικτών με την Leipzig ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο μίλησε για την περίγυρο των δύο παικτών. Όμως, οι ειδήσεις δεν τελειώνουν εδώ.

Η Guardian, η οποία επικοινώνησε με τον ατζέντη του Keita, απέσπασε την πληροφορία πως ο τελευταίος είχε συνάντηση με την διοίκηση της Leipzig την Τετάρτη, ενώ είχε συναντηθεί με τον Jurgen Klopp την προηγούμενη εβδομάδα στο Χονγκ Κονγκ, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Liverpool. Αυτό σημαίνει επίσπευση των ενδεχόμενων γεγονότων; Θα δείξει στις επόμενες ημέρες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com