Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Odemwigie: «Κατανοώ την θέληση του Van Dijk να φύγει»

Odemwigie: «Κατανοώ την θέληση του Van Dijk να φύγει»

Για την κατάσταση του Virgil Van Dijk, ο οποίος ουσιαστικά είναι «ξένο σώμα» για την Southampton, μετά την απόφασή του να πει στον προπονητή της ομάδας πως θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο, μίλησε ο Peter Odemwigie. Ο πρώην επιθετικός των West Brom και Stoke City, εκφράστηκε με συμπάθεια για τον Ολλανδό, ενώ είπε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει για εκείνον και την Southampton.

«Δεν νομίζω πως θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο για έναν παίκτη που μπαίνει σε αυτή την κατάσταση. Είναι μία κακή κατάσταση και για τον παίκτη, και για την ομάδα, γιατί αν παραμείνει, δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν από τους δύο»

»Κατσνιω το σκεπτικό του Van Dijk. Είναι δύσκολη η κατάσταση για εκείνον, υπάρχουν μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Η Southampton είναι καλός σύλλογος με μεγάλους φιλάθλους, όμως είναι απολύτως κατανοητό το ότι θέλει να κάνει το καλύτερο για την καριέρα του. Κερδίζεις περισσότερο σεβασμό όταν αγωνίζεσαι για τους κορυφαίους συλλόγους και διεκδικείς ευρωπαϊκούς τίτλους» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νιγηριανός επιθετικός με θητεία στην Premier League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com