Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον τελικό (και) με γκολάρα Solanke! (vid)

Στον τελικό (και) με γκολάρα Solanke! (vid)

Στον τελικό του Premier League Asian Trophy πέρασε η Liverpool μετά τη νίκη με 2-0 επί της Crystal Palace πριν από λίγο όπου θα αντιμετωπίσει τη Leicester City το Σάββατο, η οποία νωρίτερα απέκλεισε στα πέναλτι τη West Bromich Albion. Πρώτο γκολ για τον Dominic Solanke, σκόρερ και ο Origi ενώ και τα 2 τέρματα επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς :

Το πρώτο ημίχρονο θύμισε πολύ περυσινά παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Liverpool είχε τη μπάλα, την πρωτοβουλία και η Palace περίμενε να χτυπήσει. Πρώτα απείλησε ο Sturridge μετά από παράλληλη σέντρα του Trent με τον Dunn να στέλνει κόρνερ τη μπάλα από κόντρα και λίγο αργότερα ο εξαιρετικά κεφάτος και ζωηρος Salah συνέκλινε και σούταρε άουτ Αφού είχε κάνει κοντρόλ με το εξωτερικό και ξεπέρασε με προσποίηση δύο παίκτες. Στο 21′ όλο το γήπεδο χειροκρότησε προς τιμήν του αποχωρήσαντος Lucas. Λίγο αργότερα, ο Sturridge με τακουνάκι μέσα από την περιοχή έστρωσε στον Lallana που σούταρε άουτ. Στο 32′ απείλησε η Palace με το πλάγιο σουτ του Anderson να διώχνει ο Mignolet. O Sturridge στην τελευταία στιγμή του ημιχρόνου πλάσαρε εκτός περιοχής και έδιωξε ο Hennessey. Εξαιρετικός στο α μέρος ο Trent, όπως και ο Woodburn αλλά και ο Henderson . Δεξιά στην επίθεση αγωνιζόταν ο Sturridge και αριστερά ο Firmino. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 10 αλλαγές από μεριάς Klopp αλλά όχι όλες μαζί. Πρώτα άλλαξε η αμυντική τετράδα και μετά από λίγα λεπτά και οι υπόλοιποι. Η Liverpool πίεσε αλλά δεν είχε την ίδια ζωντάνια μεσοεπιθετικά με το πρώτο ημίχρονο και έχασε την πρώτη της στιγμή με κλασική ενέργεια Coutinho με κλίση προς τον άξονα από τα αριστερά και σουτ ψηλά. Εν τέλει προηγήθηκε με εξαιρετικό δυνατό σουτ του Solanke στο 61ο λεπτό που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Hennessey. Μετά το γκολ, η Palace προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλία αλλά είχε τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξή της χωρίς αυτό να αναιρεί την καλή λειτουργία της Liverpool. Το παιχνίδι σφραγίστηκε στο 78ο λεπτό με πλασέ του Origi από κοντά με από κόντρα στην προσπάθεια του Coutinho. O Kent άγγιξε το 3-0 στ 87 με σουτ εκτός περιοχής ωστόσο ο Hennessey του είπε όχι. Πλέον, στις 15.3ο το Σάββατο έρχεται το Leicester-Liverpool για τον τελικό του φιλικού αυτού τουρνουά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com