Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini : « Έχουμε ποιότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Gini : « Έχουμε ποιότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Μπορεί ο Jurgen Klopp να ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει λόγος  να βαρύνονται οι πλάτες των παικτών του με την πίεση του πρωταθλητισμού ωστόσο ο Gini Wijnaldum θεωρεί πως μέσα στα αποδύτηρια της ομάδας υπάρχει η ποιότητα ώστε οι «Κόκκινοι» να είναι γνήσιοι διεκδικητές του τίτλου τη χρονιά που ξεκινά τον ερχόμενο Αύγουστο.

« Δεν θα πω πως θα κερδίσουμε τον τίτλο αμέσως αλλά σίγουρα έχουμε ποιότητα να τον διεκδικήσουμε. Είμαι σίγουρος πως δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι. Έχω εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Πέρυσι είχαμε πάρα πολλά καλά αποτελέσματα αλλά τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο πολλά αποτελέσματα άσχημα και μείναμε εκτός διεκδικήσης του τίτλου. Νομίζω πως έχουμε μία καλή βάση και πρέπει να κρατήσουμε όλα εκείνα, τα οποία πήγαν καλά.» δήλωσε ο Ολλανδός μέσος ο οποίος αναφέρθηκε και στις ομάδες που αμύνονται με βάθος και προκάλεσαν πολλά προβλήματα την περυσινή σεζόν :

« Πρέπει να διαβάζουμε τα παιχνίδια καλύτερα. Δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε ωραία και άνετα. Η Chelsea ήταν ένα καλό παράδειγμα πέρυσι. Ήταν η καλύτερη ομάδα επειδή ήξερε πάντα τι να κάνει. Απέναντι στις πρώτες επτά ομάδες δεν χάσαμε ούτε ένα παιχνίδι. Τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες θα είναι δυσκολότερα τώρα. Πολλοί είπαν πως όταν η αντίπαλη ομάδα παρκάρει πούλμαν δεν είχαμε λύσεις. Αν έχεις αυτοπεποίθηση, θα βρεις λύσεις ακόμη και αν ο αντίπαλος αμυνθεί πολύ βαθιά. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να βρουν λύσεις και απλά πρέπει να το δείξουμε. Πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά απέναντι στις μικρότερες ομάδες και κάναμε λάθη. Την επόμενη φορά που θα παίξουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα θα χρησιμοποιήσουμε τα όσα συνέβησαν πέρυσι ως κίνητρο» κατέληξε ο Gini.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com