Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στην καλύτερη κατάσταση ο Sturridge από τότε που ήρθα»

«Στην καλύτερη κατάσταση ο Sturridge από τότε που ήρθα»

Πολύ θετικά αξιολογεί έως τώρα την προετοιμασία του Daniel Sturridge o Jurgen Klopp, ο οποίος μάλιστα θεωρεί πως δεν έχει ξαναδεί τον Άγγλο επιθετικό σε καλύτερη κατάσταση από τότε που είναι προπονητής της ομάδας.

« Ο Daniel είναι μέρος ολόκληρου του προγράμματος έως τώρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για αυτόν αλλά και για αυτόν. Δείχνει καλά. Είναι αρκετά έντονο. Ειδικά στην Αγγλία,  ό,τι κάναμε ήταν πολύ έντονο και τα παιχνίδια που είχαμε ήταν μετά από γεμάτη προπόνηση και ήταν μέρος κάθε προπόνησης και είναι καλό. Είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που ήρθα εδώ. Ήρθα τον Οκτώβριο του 2015 και ήταν τραυματίας. Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν μετά από τουρνουά με ένα μικρό διάλειμμα και όλα αυτά. Αυτή τη χρονιά είχε κατάλληλο διάλειμμα και είναι σε πολύ καλή σωματική κατάσταση σίγουρα» είπε ο Klopp που ρωτήθηκε και για την κατάσταση του Jordan Henderson :

« Είναι έτοιμος και χρειάζεται παιχνίδια. Χρειάζεται ρυθμό διότι αυτό του έλειψε τους προηγούμενους μήνες. Παίξαμε πολύ καιρό χωρίς εκείνον. Μπορείτε να δείτε πως στα δύο πρώτα παιχνίδια μπορούσε να τρέχει χωρίς πόνο. Δεν είναι ακριβώς ο ίδιος ρυθμός με εκείνον πριν τραυματιστεί. Σωματικά βρίσκεται ολοένα και σε καλύτερη κατάσταση. Είναι πολύ σημαντική προετοιμασία για εκείνον. Όπως συνέβαινε και πριν είναι φανταστικός παίκτης για εμάς. Είναι πολύ καλό που έχουμε ακόμη 3-4 εβδομάδες και να του δώσουμε όσα περισσότερα λεπτά γίνεται χωρίς ωστόσο να τον υπεφορτώσουμε» συμπλήρωσε ο προπονητής των «Κόκκινων».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com