Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lennon: «Ανυπομονώ να σκοράρω απέναντι στη Untited»

Lennon: «Ανυπομονώ να σκοράρω απέναντι στη Untited»

Για το αβέβαιο μέλλον του μίλησε ο δανεικός στη Real Salt Lake, Brooks Lennon, ο οποίος όμως ανυπομονεί να παίξει απέναντι στην Manchester United το βράδυ της Δευτέρας, στα πλαίσια του Αμερικάνικου τουρ της ομάδας του Mourinho.

«Είναι απίστευτο το να παίζεις ποδόσφαιρο με την πρώτη ομάδα, να παίζεις απέναντι σε μεγαλύτερους παίκτες στο MLS» είπε ο Lennon. «Είναι μια καλή λίγκα, αναπτυσσόμενη. Ευχαριστιέμαι τον χρόνο μου εδώ. Προφανώς μου αρέσει η Liverpool και το να παίζω στην U23, όμως εδώ νιώθω εξαιρετικά που παίζω στην πρώτη ομάδα. Απλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και ελπίζω να παίξω κάποια μέρα στο υψηλότερο επίπεδο. «

«Προφανώς αν μείνω ή φύγω θα είναι κάτι που θα μάθουμε και δεν ξέρω τι θα γίνει, οπότε επικεντρώνομαι στο τώρα. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και ανάλογα αν μείνω εδώ ή επιστρέψω στην Ευρώπη να κάνω τα περισσότερα που μπορώ.»

«Είναι κάτι καινούργιο το να παίζεις φιλικά στη μέση της σεζόν και είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω κάθε φορά που έχεις την ευκαιρία να παίξεις με τη United πρέπει να μπαίνεις σε φουλ ρυθμούς. Να αποδεχτείς την εμπειρία, να παίξεις μπροστά στον κόσμο μας απέναντι σε μία τοπ κλάσης ομάδας.  Κάθε παίκτης της στο γήπεδο είναι τοπ, οπότε όποιον και να αντιμετωπίσω θα δώσω όσα μπορώ για να δημιουργήσω ευκαιρίες και να σκοράρω και ένα ή δυο γκολ αν μπορέσω!»

«Η Liverpool με προσέχει. Με παίρνουν τηλέφωνο μία στο τόσο και τσεκάρουν την πρόοδο μου. Είναι ωραία που είμαι εδώ, σε μία ομάδα όπως η Real Salt Lake και προφανώς το να περαμένω σε επαφή με τη Liverpool είναι τέλειο. Είμαι στις καλύτερες συνθήκες και στις δύο καταστάσεις αυτή τη στιγμή και απλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου και να είμαι παραγωγικός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com