Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι «κομμένοι» της αποστολής για το Χονγκ Κονγκ

Οι «κομμένοι» της αποστολής για το Χονγκ Κονγκ

Η αποστολή της Liverpool για το Premier League Asia Trophy ήταν δεδομένο πως δεν χωρούσε όλους όσους βρίσκονταν στην ομάδα για τα φιλικά με Tranmere Rovers και Wigan Athletic, και ήδη τέσσερις από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα δύο πρώτα φιλικά, δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα, ενώ άλλοι τέσσερις έμειναν πίσω για να συνεχίσουν αποθεραπεία.

Στους τέσσερις πρώτους βρίσκονται οι Lazar Markovic, Pedro Chirivella, Connor Randall και Sheyi Ojo, με το μέλλον και των τεσσάρων να προμηνύεται μακριά από το Merseyside. Αυτοί αποτελούν ουσιαστικά τους «κομμένους» της ομάδας. Από τους παραπάνω, μόνο το μέλλον του Ojo είναι σχετικά γνωστό, με τον δανεισμό του στην Middlesborough να φαντάζει εξαιρετικά πιθανός. Όσο για τους υπόλοιπους, ο Markovic, μετά από τρεις συνεχείς δανεισμούς, πιθανότατα θα πωληθεί – θα ήταν ευχής έργο και για το δύο πλευρές – ενώ οι υπόλοιποι δύο θα παραχωρηθούν είτε ως δανεικοί, είτε με μετεγγραφή, αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση από άλλη ομάδα, καθώς δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν χώρο στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι Sadio Mane, Danny Ings, Harry Wilson και Mamadou Sakho, οι οποίοι θα συνεχίσουν αποθεραπεία, όμως ο τελευταίος εδώ και καιρό βρίσκεται εκτός ομάδας, ως γνωστόν. Το μέλλον των Ings και Wilson προς το παρόν παραμένει στο συρτάρι, καθώς με την έλευση του Solanke, η θέση φαντάζει πλήρης, έχοντας Firmino, Origi, Sturridge και Solanke. Οποιαδήποτε εξέλιξη πιθανότατα θα σημειωθεί προς το τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου μήνα.

Τέλος, υπάρχει και ο Emre Can, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές και θα επιστρέψει εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Ιουλίου. Όσο για το τι λέει ο Jurgen για το τουρνουά;

«Αν ήμουν παίκτης του πόκερ, ίσως να μην έδειχνα όλα μου τα φύλλα. Όμως, μάλλον το ίδιο ισχύει και για την Crystal Palace και τον νέο προπονητή της, τον De Boer. Όλο αυτό δεν είναι για να κρύβεις πράγματα· δεν μπορείς να κρύψεις κάτι τώρα πια, οπότε όλο αυτό είναι για το παιχνίδι. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτά τα παιχνίδια σαν να ήταν η πιο έντονη προπόνηση που έχεις κάνει, γιατί αυτό θέλουμε» λέει ο Γερμανός, κι εμείς περιμένουμε το πρώτο φιλικό του τουρνουά απέναντι στην Crystal Palace (19 Ιουλίου, 15:30 ώρα Ελλάδας)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com