Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lovren: «Θέλω σταθερότητα, περήφανος που είμαι εδώ»

Lovren: «Θέλω σταθερότητα, περήφανος που είμαι εδώ»

Την σταθερότητα στην υγεία του έθεσε ως σημαντικότερο στόχο της σεζόν γι’αυτόν, ο Dejan Lovren. O Κροάτης αμυντικός, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση την τρέχουσα σεζόν στο δεύτερο φιλικό το συλλόγου, το ισόπαλο 1-1 με τη Wigan, τόνισε ότι αυτό που προέχει για εκείνον είναι η υγεία και το να βρει ρυθμό και δεν ασχολείται με τις φήμες περί αμυντικών προσθηκών στους Reds, οι οποίες συγκεντρώνονται στο όνομα του Virgil Van Dijk .

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο» είπε για το θέμα Van Dijk. «Απλά συγκεντρώνομαι στη Liverpool και την υγεία μου, το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Θέλω σταθερότητα. Πέρυσι κάτι γινόταν, όπως αρρώστια ή τραυματισμός και πήγαινα συνέχεια ένα δύο βήματα πίσω και έπρεπε να προσπαθήσω παραπάνω για να τους πιάσω τους υπόλοιπους, οπότε τώρα προετοιμάζομαι όσο πιο καλά μπορώ.»

«Έχω ξαναπεί ότι είναι τιμή που πιστεύει σε εμένα η Liverpool και μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω εδώ. Είναι χαρά να είμαι σε ένα τόσο ταλαντούχο σύνολο παικτών» είπε ο Lovren, o οποίος είχε την ευκαιρία να δει και τα δύο νέα αποκτήματα των Reds, του Salah και Solanke, εν δράσει.

«Ο Mane έχει τον τραυματισμό και μας λείπει. Όμως είδαμε τον Salah την Παρασκευή και θα δούμε και άλλες από τις αξίες του αργότερα. Θέλει λίγο χρόνο και όλα γι’αυτόν είναι καινούργια αλλά νομίζω ότι θα ταιριάξει ιδανικά στο σύστημα μας. Νομίζω ότι τόσο αυτός όσο και ο Solanke είναι ποιοτική παίκτες και ο Jurgen ξέρει τι μπορεί να χρειαστεί και σε τι πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Έκανε καλή επιλογή. Δουλεύουν πολύ σκληρά στο γρασίδι και την προπόνηση και πάντα είναι ευπρόσδεκτοι τέτοιοι παίκτες. Έχουμε τόση ποιότητα που πια είναι δύσκολο να βρεις θέση στην βασική ενδεκάδα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com