Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Redknapp: «Κολοσσιαίος ο Van Dijk, δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του»

Redknapp: «Κολοσσιαίος ο Van Dijk, δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του»

Για τα ως τώρα μεταγραφικά τεκταινόμενα της Liverpool μίλησε ο πρώην παίκτης των Reds και νυν τηλεσχολιαστής, Jamie Redknapp. O άλλοτε αρχηγός της Liverpool μίλησε στο Sky Sports, σχολιάζοντας το πως έχουν χειριστεί ένα αρκετά «ήσυχο» μεταγραφικό καλοκαίρι στη Liverpool.

«Προχωρώντας, στη Liverpool έχουν αρκετές επιλογές» σχολίασε ο Redknapp. «Υπέγραψαν ένα παίκτη που ενδυναμώνει πολύ την μπροστινή γραμμή, τον Mohamed Salah, όμως το σημαντικό για τον Klopp είναι το να έχει τον Sadio Mane πίσω σε φουλ ρυθμούς έπειτα από τον τραυματισμό του στον χιαστό.»

«Αν κοιτάξεις τους παίκτες που έχουν μπροστα – Mane, Salah, Lallana, Firmino και Coutinho – έχουν τόσες επιλογές και θα είναι εξαιρετικές στη συνέχεια. Αλλά ακόμα ανησυχώ για την αμυντική τους λειτουργία, ειδικά τώρα που έχουν το Champions League μπροστά τους.

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει τελειώσει η ιστορία του Van Dijk. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι ακόμα να δούμε. Η Liverpool προφανώς και έκανε πίσω προς στιγμή, αλλά τον βλέπω να αλλάζει ομάδα στο τέλος. Θέλει να παίξει για τον Jurgen Klopp και δεν θα είμαι πολύ έκπληκτος να δω την Liverpool να τον αποκτάει στο τέλος.»

«Θα ήταν ένα από τα αποκτήματα του καλοκαιριού, γιατί θα έκανε την διαφορά. Είναι κολοσσιαίος. Φανταστικός αμυντικά, πολύ καλός μπροστά, σκοράρει και νομίζω ότι είναι ακριβώς ό,τι θέλει η Liverpool. Αν βρουν έναν τρόπο να του φορέσουν την κόκκινη φανέλα την επόμενη σεζόν θα ήταν ένα απίστευτο απόκτημα γι’αυτούς»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com