Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς δανεισμό ο Ojo;

Προς δανεισμό ο Ojo;

Ο Sheyi Ojo βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που πιθανότατα θα παραχωρηθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, και οι Times αναφέρουν πως οι Newcastle United και Middlesborough ενδιαφέρονται για τον 20χρον εξτρέμ. Όμως η ιστορία δεν ξεκινάει εδώ.

Σε δημοσίευμα της ECHO από τις αρχές Ιουνίου, έκανε λόγο για παραχώρηση δύο εκ των Ryan Kent, Harry Wilson και Sheyi Ojo ως δανεικούς αυτή την χρονιά. Ο πρώτος «έβγαλε μάτια» στην Barnsley ως δανεικός, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της χρονιάς στην Championship, ο δεύτερος ήταν το βαρύ πυροβολικό της U23, με 27 γκολ, ενώ ο Ojo εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 με την Αγγλία, δίνοντας έκρηξη στα πλάγια ως αλλαγή. Σίγουρα αποτελεί δύσκολη επιλογή για τον Jurgen Klopp.

Όσον αφορά τον Ojo, το ρεπορτάζ έκανε λόγο ακόμα και για πώληση, λόγω του έντονου ανταγωνισμού στα πλάγια. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο παίκτης θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία. Παρ’ όλα αυτά, ο δανεισμός του παίκτη είναι πολύ πιθανός, με το ενδιαφέρον των Newcastle United και Middlesborough να είναι υπαρκτό, δια στόματος Paul Joyce. Η επιλογή, αν κληθεί να αγωνιστεί ως δανεικός, θα καθοριστεί από τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η διαφορά κατηγορίας μπορεί να παίξει τον ρόλο της, σε περίπτωση που η απόκλιση στον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής είναι μικρή. Όμως, ας μην αφήνουμε έξω την πιθανότητα να παραμείνει. Είναι ένας παίκτης που έχει ταλέντο και προοπτικές εξέλιξης. Στο χέρι του είναι να κερδίσει μία θέση στο rotation της επόμενης χρονιάς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com