Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δηλώνει έτοιμος ο Gomez

Δηλώνει έτοιμος ο Gomez

Η προετοιμασία της Liverpool ξεκίνησε σήμερα με 22 παίκτες να επιστρέφουν στο Melwood και ένας εξ’αυτών ήταν και ο Joe Gomez, ο οποίος σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της ομάδας δήλωσε έτοιμος να παλέψει τον επόμενο μήνα ώστε να κερδίσει πόντους στη συνείδηση του Jurgen Klopp :

« Έχεις αγωνία κάποιες στιγμές για το τρέξιμο διότι θα είναι δύσκολο. Αλλά είναι μέρος της όλης διαδικασίας και περιμένεις να κλωτσήσεις μπάλα ξανά και όλα αυτά. Η ετοιμότητα και η φυσική κατάσταση  είναι το πιο βασικό πράγμα. Δεν θέλεις να τη θεωρείς δεδομένη διότι απολαμβάνεις να βρίσκεσαι εκεί έξω αλλά είναι όμορφο να είσαι πάλι στο τερέν. Είμαι 100% καλά. Νιώθω καλά και έτοιμος σωματικά και πνευματικά. Το βλέπω σαν καινούρια αρχή και είμαι έτοιμος να επιτεθώ τη νέα σεζόν.» δήλωσε ο Gomez, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα της Brighton τη φετινή χρονιά.

Οι Seagulls έχουν καταστήσει το ενδιαφέρον να αποκτήσουν δανεικό τον παίκτη σαφές ωστόσο δύσκολα θα τα καταφέρουν πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας καθώς ο Klopp σίγουρα θέλει να εκτιμήσει και να αξιολογήσει ορθά αν θα επωφεληθεί η κατάσταση του παίκτη από έναν δανεισμό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com