Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο οδηγός για την καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool!

Ο οδηγός για την καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool!

Ο Ιούλιος μπήκε δυναμικά, με την ζέστη να λιώνει τα πάντα εκεί έξω. Εγώ πάντως έχω πάρει τον ανεμιστήρα αγκαλιά, έχω ανοίξει οθόνη και θα σας ενημερώσω για το πρόγραμμα της προετοιμασίας της  Liverpool για το 2017. Πάρτε θέσεις – ή ανεμιστήρες αγκαλιά, όπως εγώ – γιατί έχει γεμάτο πρόγραμμα για φέτος.

Η προετοιμασία της Liverpool ξεκινάει την Τετάρτη, με την επιστροφή των παικτών στο Melwood από τις διακοπές τους. Ακολουθεί μία εβδομάδα δουλειάς, μέχρι το πρώτο φιλικό, στις 12 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, απέναντι στην Tranmere Rovers, όπως και πέρυσι (21:45 ώρα Ελλάδας), ενώ δύο μέρες μετά θα αγωνιστεί στο Wigan, απέναντι στην τοπική ομάδα (21:30 ώρα Ελλάδας).

Έτσι τελειώνει η πρώτη φάση της προετοιμασίας, με την ομάδα να μπαίνει στο αεροπλάνο για το Χονγκ Κονγκ, για να αγωνιστεί στο Premier League Asia Trophy, όπου θα αντιμετωπίσει την Crystal Palace την Τετάρτη, 19 Ιουλίου (15:30 ώρα Ελλάδας), με την εισιτήρια για το ματς να έχουν κάνει ήδη φτερά. Ανάλογα με το αποτέλεσμα απέναντι στην Crystal Palace, θα αντιμετωπίσει τρεις μέρες αργότερα μία εκ των Leicester City και West Brom, χωρίς να είναι γνωστή ακόμα η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Μετά από το Χονγκ Κονγκ, ακολουθεί ένα επετειακό φιλικό το Σάββατο, 29 Ιουλίου, στο Βερολίνο, απέναντι στην Herta Berlin, για τον εορτασμό των 125 χρόνων από την ίδρυση των δύο ομάδων (19:00 ώρα Ελλάδας), πριν αγωνιστούν στον Νότο, και συγκεκριμένα στο Μόναχο, για το Audi Cup. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την διοργανώτρια και γηπεδούχο Bayern Munich, την 1η του Αυγούστου (ημέρα Τρίτη, 21:30 ώρα Ελλάδας), ενώ την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Atletico de Madrid και Napoli, στον τελικό ή στον αγώνα τρίτης θέσης.

Κάπου εδώ τελειώνει η παρουσία της Liverpool στην Γερμανία, και σχεδόν όλη η προετοιμασία της ομάδας. Απομένει ένα φιλικό στο Δουβλίνο, τρεις μέρες αργότερα, στις 5 Αυγούστου, απέναντι στην Athletic Bilbao (19:15 ώρα Ελλάδας), το οποίο θα είναι το τελευταίο της ομάδας πριν την έναρξη της Premier League, μια εβδομάδα αργότερα, απέναντι στην Watford. Καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com