Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Παρεξηγήθηκαν με το tweet του Salah!

Παρεξηγήθηκαν με το tweet του Salah!

Κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, φίλοι της Liverpool ενοχλήθηκαν καθώς,τσεκάροντας τον λογαριασμό του Salah στο twitter έπεσαν πάνω στις ευχές του Αιγύπτιου προς τον Σενεγαλέζο φίλο του Demba Ba.

Αυτό έγινε πέρυσι στις 18 Ιουλίου του 2016, όταν και ο Demba Ba έσπασε το πόδι του, και ο Salah έσπευσε να του ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση.

Η φωτογραφία όμως που συνόδευε τις ευχές δείχνει τον πρώην επιθετικό της Chelsea ,να πανηγυρίζει φιλώντας το χορτάρι του Anfield για το τέρμα που πέτυχε το 2014 μετά από εκείνο το περίφημο γλίστρημα του Gerrard.
Τα tweet λοιπόν αυτών των φίλων της Liverpool, απαίτησαν από τον παίκτη είτε να φύγει από την ομάδα είτε να διαγράψει το tweet!

O Demba Ba φυσικά που έμαθε για την όλη φασαρία, δήλωσε στον λογαριασμό του :«Αν είναι αλήθεια τότε πρόκειται για ανθρώπους που πνευματικά είναι πολύ αδύνατοι. Mohamed σε αγαπώ αδελφέ μου και σε ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξη που μου έδωσες κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου.»

Για όσους ενοχλήθηκαν ,για να ηρεμήσουν, να πούμε ότι ο Salah όσο κι αν ήλπιζε δεν πίστευε ότι κάποια στιγμή θα κατέληγε στη Liverpool, και μάλιστα το 2016. Συνεπώς πως να ξέρει να ανεβάσει διαφορετική φωτογραφία του Demba Ba.

Ο επιθετικός της Σενεγάλης είναι πολύ φίλος του Salah και είτε το θέλουμε είτε όχι το τέρμα εκείνο που πέτυχε στο Anfield αποτελεί ένα από τα ορόσημα της καριέρας του, οπότε και ο Αιγύπτιος θέλησε έτσι να τον κολακέψει και να του δώσει θάρρος!

Ας ηρεμήσουν λοιπόν κάποιοι κι ας προσπαθήσουν να θυμηθούν το The Liverpool Way!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com