Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > H νέα αρχή και η χειρονομία του Firmino

H νέα αρχή και η χειρονομία του Firmino

Όπως είχε προϊδεάσει η παρουσίαση Salah, στην οποία ο Αιγύπτιος φόρεσε το #11, ο Roberto Firmino αποκτάει καινούργιο αριθμό από την ερχόμενη σεζόν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «Reds» ζήτησε να αλλάξει στο ελεύθερο #9, τον οποίο και θα φοράει από τη σεζόν 2017-18 και έπειτα.

Όμως τι θα γίνει με όλους αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει τη φετινή εμφάνιση της ομάδας με το #11 στην πλάτη και το όνομα του Firmino; Ο Βραζιλιάνος για αυτούς θα προβεί σε μία ξεχωριστή χειρονομία, καθώς όλες οι επίσημες εμφανίσεις της σεζόν 2017/18 με τον αριθμό 11 στην πλάτη, θα μπορούν να επιστραφούν στο Anfield με φάκελο, ως τις 18 Αυγούστου 2017.

Εκεί θα τις υπογράψει ο ίδιος ο Firmino και θα επιστραφούν στους κατόχους τους υπογεγραμμένες, καλύπτοντας σίγουρα την όποια…. ψυχική οδύνη που θα έπαιρνε ο κάτοχός της εμφάνισης από την αλλαγή του αριθμού του Βραζιλιάνου. Μοναδική προϋπόθεση οι εμφανίσεις να είναι αυθεντικές και να υπάρχει η απόδειξη αγοράς, πριν το βράδυ της 22ης Ιουνίου, ημέρας δηλαδή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή Salah.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com