Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επόμενη κίνηση ο Chamberlain;

Επόμενη κίνηση ο Chamberlain;

Να ζευγαρώσει την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του Mohamed Salah με εκείνη του Alex Oxlaide Chamberlain επιθυμεί ο Jurgen Klopp που βρήκε τον επόμενο παίκτη για τον οποίο θα ζητήσει να κινηθεί η Liverpool σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει η σημερινή Sunday Mirror.

Ο Chamberlain παραμένει δυσαρεστημένος από την έλλειψη συζητήσεων για επέκταση του συμβολαίου του στο Emirates και ο προπονητής της Liverpool είναι σίγουρα ανάμεσα στους θαυμαστές του Άγγλου ποδοσφαιριστή της Arsenal. Για αυτό και για αυτό προτίθεται να διαθέσει 30.000.000 λίρες για τον αποκτήσει.

Βέβαια, η δική μας εντύπωση γύρω από το θέμα είναι πως αφενός σίγουρα το ενδιαφέρον του Klopp δεν είναι φανταστικό αλλά υπαρκτό. Ωστόσο δύσκολα η Liverpool θα επενδύσει 30.000.000 λίρες για έναν παίκτη με τον οποίο τον ερχόμενο Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει pre contract agreement. Αντίθετα, θεωρούμε ως απαραίτητες προυποθέσεις του να υλοποιηθεί η μετεγγραφή αυτή να είναι η Arsenal συζητήσιμη ως προς ένα ποσό μεταξύ 20 και 25.000.000 λιρών αλλά και να αποδεχθεί ο παίκτης πως δύσκολα θα είναι συνέχεια βασικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com