Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε καθεστώς οικονομικής πίεσης για Ox η Arsenal

Σε καθεστώς οικονομικής πίεσης για Ox η Arsenal

Πληροφορίες που ξεκαθαρίζουν αρκετά το τοπίο για την υπόθεση του Alex Oxlaide Chamberlain προκύπτουν από σημερινό δημοσίευμα της Independent. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Arsenal για να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς, που τίθενται σε ισχύ αυτό το καλοκαίρι, σχετικά με το μισθολόγιο της κάθε ομάδας έχει μάλλον αποφασίσει να πουλήσει τον Chambelain, θαυμαστής του οποίου παραμένει ο Jurgen Klopp.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, το μισθολόγιο μίας ομάδας δεν μπορεί να ξεπερνά παραπάνω από 7.000.000 λίρες το μισθολόγιο της σεζόν 2016-2017 ή να ξεπερνά παραπάνω από 19.000.000 λίρες το μισθολόγιο της σεζόν 2012-2013. Αν ξεπερνά αυτά τα όρια, τα χρήματα μπορούν να προέλθουν μόνο από «εξωτερικές αιτίες» όπως πωλήσεις παικτών,εμπορικές συμφωνίες ή έσοδα εισιτηρίων. Οι Gunners που έχουν σε προτεραιότητα τις ανανεώσεις των Sanchez και Ozil θα χρεαστεί να αυξήσουν σημαντικά τις απολαβές των δύο παικτών ώστε να τους πείσουν να παραμείνουν και αυτό θα πρέπει να εξισορροπιστεί με πωλήσεις παικτών και ισοσκελισμό του μισθολογίου.

Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Chamberlain από τη στιγμή που δεν βρίσκεται η χρυσή τομή για ανανέωση του συμβολαίου του και σύμφωνα με το δημοσίευμα πιθανότερος προορισμός για τον Άγγλο είναι η Liverpool με τον Κlopp, να τον έχει σίγουρα στη λίστα με πιθανές προσθήκες το φετινό καλοκαίρι.

Όπως σας έχουμε γράψει από το liverpool.gr, ο εξτρέμ των Λονδρέζων σίγουρα ενδιαφέρει τον προπονητή των «Κόκκινων» μιας και είναι παίκτης με εκρηκτικότητα και ικανότητα να υπηρετήσει πολλούς ρόλους (σήμα κατατεθέν των επιλογών Klopp) και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com