Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Salah έχει όλα τα φόντα για να πετύχει»

«Ο Salah έχει όλα τα φόντα για να πετύχει»

Η Liverpool χθες ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Mohamed Salah από την Roma και ο πρώην άσος των Reds, Luis Garcia, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη της Chelsea.

«Έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στην Liverpool. Δεν είναι εύκολο. Έχουμε φανταστικούς παίκτες και το να παίζεις για την Liverpool σίγουρα συμβαδίζει με μεγάλη πίεση. Σε ακολουθούν πολλοί φίλαθλοι ανά τον κόσμο. Πρέπει να δώσεις το 120% των δυνατοτήτων σου, αλλά πιστεύω ότι έχει όσα χρειάζεται για να κάνει καλή δουλειά. Πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη σαν και αυτόν» ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σημασία η τιμή στην παρουσία του παίκτη στην ομάδα, εκείνος απάντησε:

«Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά με την προσαρμογή του στην ομάδα, στην φιλοσοφία της και στο να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Klopp. Είναι διαφορετικός μάνατζερ, που θέλει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε ματς και βάζει τους παίκτες στην πρίζα όλη την ώρα. Δεν είναι εύκολο, όμως σίγουρα, όταν φέρνεις έναν παίκτη σαν τον Salah, με όλη αυτή την φασαρία, περιμένεις να δώσει κάτι παραπάνω» είπε στο Omnisport ο παλαίμαχος παίκτης των Reds και η άποψή του είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com