Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > PSG και West Ham κάνουν πίσω για Sturridge

PSG και West Ham κάνουν πίσω για Sturridge

Ο Daniel Sturridge αποτελεί έναν από τους υποψήφιους παίκτες προς πώληση, όμως αυτή την στιγμή συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες παραμονής, αν η Liverpool δεν κινηθεί εν τέλει για επιθετικό. Το τοπίο παραμένει θολό γύρω από το μέλλον του, όμως η Liverpool δεν θα τον κρατήσει με νύχια και με δόντια, αν γίνει πρόταση για τον παίκτη. Αρκεί να ικανοποιηθεί, βέβαια. Και ήδη υπάρχει ταμπέλα στον Sturridge, αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της Daily Express.

Η ταμπέλα γράφει «40 εκατομμύρια λίρες», και ήδη οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι φέρεται να κάνουν πίσω. Ο λόγος για τις Paris Saint Germain και West Ham, οι οποίες αμφιβάλλουν για το κατά πόσο αξίζει να δαπανήσουν αυτά τα χρήματα για έναν παίκτη γεμάτο τραυματισμούς. Ιδίως για την West Ham, η οποία, όπως είχαμε αναφέρει παλιότερα, επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Andy Carroll, λόγω του δικού του βεβαρυμένου ιστορικού τραυματισμών. Ειρωνεία, δεν βρίσκετε;

Φαίνεται πως αν επιθυμεί η Liverpool να πουλήσει τον παίκτη, οφείλει να κατεβάσει τις απαιτήσεις της. Ο Sturridge έχει ποιότητα, χωρίς αμφιβολία, όμως το μεγαλύτερο στοίχημα δεν είναι ο άκρως ποιοτικός Sturridge, αλλά ο υγιής Sturridge. Και αυτός λείπει εδώ και χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com