Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συνεχίζει την απόλυτη στάση μετά τη δικαίωση η RB Leipzig

Συνεχίζει την απόλυτη στάση μετά τη δικαίωση η RB Leipzig

Απόλυτοι για το θέμα Keita είναι οι άνθρωποι της RB Leipzig, οι οποίοι μετά και την δικαίωση της ομάδας τους σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του στο UEFA Champions League της επόμενης περιόδου, είναι αποφασισμένοι να μην πουλήσουν κανέναν από τους παίκτες κορμού της περσινής επιτυχημένης περιόδου.

Ο «Eπικεφαλής Ποδοσφαίρου» του κολοσσού της Red Bull και CEO της ομάδας, Oliver Mintzlaff, ήταν ξεκάθαρος για τις προθέσεις της ομάδας της Λειψίας, με δηλώσεις του στη BILD.

«Θα είναι αφελές να πουλήσουμε κάποιον απ’τους παίκτες κλειδιά μας τώρα.» είπε ο Mintzlaff. «Ο Emil [Forsberg] και ο Naby [Keita] είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και αναπτύξιμοι παίκτες και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεχίσουμε αναπτυσσόμαστε παράλληλα με αυτούς ως σύλλογος. Τώρα μπορούμε να δείξουμε τι αξίζουμε στο Champions League της επόμενης σεζόν

O Jurgen Klopp είναι διατεθειμένος να πιέσει τις καταστάσεις και η Liverpool να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη για τον 22χρονο κεντρικό μέσο, όμως μιλάμε από την αρχή για έναν απρόθυμο διαπραγματευτή στο πρόσωπο της ομάδας της Λειψίας, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα την δυσκολία ολοκλήρωσης της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com