Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την Πέμπτη περνάει από ιατρικά ο Salah

Την Πέμπτη περνάει από ιατρικά ο Salah

Κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη το πρωί θα διεξαχθούν οι ιατρικές εξετάσεις του Mohamed Salah, ενόψει την μεταγραφής του από τη Roma στη Liverpool.

Ο Αιγύπτιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ECHO δεν έχει φτάσει ακόμα στο Liverpool για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, όμως από χθες το βράδυ βρίσκεται στο Λονδίνο και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες. Στη Liverpool, από τη στιγμή που έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τη πλευρά του παίκτη όσο και με τη Roma, περιμένουν ότι οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι ιατρικές εξετάσεις δεν θα καθυστερήσουν περισσότερο από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, στην οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του 24χρονου εξτρέμ στην ομάδα του Jurgen Klopp.

O Salah, o οποίος αναμένεται να μετακινηθεί για ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους θα πλησιάζει, ίσως και θα ξεπερνάει τα 45 εκατομμύρια €, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και θα γίνει η ακριβότερη έτσι μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Roma σκόραρε 19 φορές και μοίρασε 12 ασίστ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com