Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτίμηση μου για τις Μεταγραφές

Εκτίμηση μου για τις Μεταγραφές

Μιας που οι μέρες περνάνε και σιγά σιγά μπαίνουμε επίσημα στο καλοκαιρινό transfer window, είπα να γράψω ένα άρθρο γνώμης για τις εκτιμήσεις μου, τις προτάσεις μου αλλά και τα σχόλιά μου όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Γράφω ακόμα μία φορά πως οποιαδήποτε εκτίμηση για παίκτη κάνω, είναι καθαρά προσωπική και δεν είναι προιόν ούτε ρεπορτάζ, ούτε και πληροφορίας από τον ξάδερφο της θείας της γκόμενάς μου που έχει ταξί στο Liverpool και ξέρει!

Οπότε γράφω καθαρά το τι εισπράτω εγώ από κάθε περίπτωση.

IN:

NABY KEITA: Πρόσφατα έιχα γράψει στο γκρουπάκι στο facebook ότι ο παίκτης έρχεται. Όταν το έγραφα έτσι φαινόταν να γίνεται και αυτό παρουσιάζαν όλα τα μέσα. Όπως κατάλαβα στην συνέχεια ο ίδιος ο παίκτης πάγωσε τις εξελίξεις ώστε να δεί τι θα γίνει με την ομάδα του και την συμμετοχή της στο Champions League. Επίσης λογικά η ίδια η Leipzig θα ήθελε να αξιώσει παραπάνω τον παίκτη καθώς ξέρει πως αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας μας για τον χώρο του κέντρου. Αυτή τη στιγμή δίνω παραπάνω πιθανότητες στο να έρθει. Εξ άλλου πέρα από το ότι είναι διακαής πόθος του Klopp, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με κανέναν άλλον στην θέση του.

VAN DIJK: Τα πράγματα εδώ είναι πιο ξεκάθαρα. Θέλει πολύ η Liverpool, θέλει πολυ και ο ίδιος. Από την στιγμή που ο παίκτης έχει αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και η ομάδα είναι διατεθιμένη να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πραγματοποιήσει την μεταγραφή, δεν νομίζω ότι μπορεί καμία Southampton να σταθεί εμπόδιο, μιας που μόνο ριγμένη δεν θα βγεί. Το συζητούσα αυτές τις μέρες και ήδη σήμερα είχαμε το πρώτο δημοσίευμα πέρι αναθέρμανσης ενδιαφέροντος….Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός που λένε.

OX: Θα μου προκαλέσει έκπληξη να τον δω με τη φανέλα της ομάδας μας, όπως θα μου προκαλούσε έκπληξη να έβλεπα και τον Brandt. Θεωρώ ότι όντως υπήρχε ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Δεν νομίζω να μπούμε σε καμία διαδικασία παζαριού με την Arsenal για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν νομίζω ότι και ο ίδιος καίγεται να έρθει στην Liverpool.

AUBAMEYANG: Το ότι είναι δύσκολη περίπτωση είναι δεδομένο. Το ότι ο Klopp τον θέλει είναι επίσης δεδομένο. Από όταν η μεταγραφή του στην Παρί χάλασε, τα σενάρια έχουν φουντώσει. Bookmakers μας δίνουν φαβορί για την απόκτησή του, ωστόσο τα λεφτά είναι πολλά. Αν τελικά γίνει κάτι με αυτόν θα γίνει μόνο αν αποχωρήσει ένας εκ των Coutinho ή Firmino γιατί, αν σε συνέχεια της σκέψης μου οι Van Dijk και Keita πιάσουν λιμάνι, τότε το μπατζετ ξεφεύγει επικίνδυνα!

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Από τα ονόματα που ακούγονται 3 είναι επικρατέστεροι. Πρόκειται για τους Cresswel, Robertson και Bertnard. Προσωπικά από τους 3 θα ήθελα τον Bertnard για λόγους που αν κάτσω να εξηγήσω τώρα θα τελειώσω αύριο. Ωστόσο δεν θα μου κάνει καμία απολύτως έκπληξη αν προκύψει όνομα από το Μιλάνο για την συγκεκριμένη θέση. Πρόκειτε για τον De Sciglio ο οποίος είχε απασχολήσει και τον χειμώνα και αρέσει στον Γερμανό. Δεν ξέρω κάτι -προφανώς- αλλά σε συνδυασμό με ότι είναι νέος με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως έχουμε εκ νέου κρούση.

 

OUT:

Αυτοί που όπως και να έχει θα μας χαιρετήσουν είναι οι Moreno, Lucas. Για τον πρώτο πιστεύω ότι μία ικανοποιητική πρόταση ανάμεσα σε 14 με 20 εκατομμύρια θα τον στείλει, απο κεί που ρθε, μιας και ο Klopp έχει χάσιε κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Ο δεύτερος νομίζω πως ήρθε η ώρα και αυτός να μας κουνήσει το μαντήλι. Υπήρξε πάντα τίμιος αλλά και πάντα κατώτερος των περιστάσεων.

Για τον Sturridge πιστεύω ότι και αυτός τελικά θα φύγει και κύριος λόγος είναι το παχυλό συμβόλαιο του, συναρτήσι με το πόσο παίζει και προσφέρει τα 2 τελευταία χρόνια στην ομάδα, εξ άλλου δεν μπορείς να ρισκάρεις και άλλη κακή χρονιά γιατί μετά η αξία του θα πέσει ακόμα πιο κάτω. 25-30 εκατομμύρια πιστεύω θα ήταν μια καλή πώληση.

Τον Danny Ings τον βλέπω να πηγαίνει δανεικός όπως και τον Joe Gomez, είναι 2 παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ και είναι κρίμα να φύγουν χωρίς τελικά να δούμε αν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη αν σκάσει πρόταση μεγάλη από Ισπανία για τον Firmino.

 

Προς το παρό αυτά. Είμαστε εδώ κάθε μέρα για να σας ενημερώνουμε για ότιδήποτε επίσημο προκύψει. Οποιαδήποτε άλλη κουβέντα είναι καθαρά να για να μοιραζόμαστε σκέψεις και απόψεις. Μενετε συντονισμένη σε όλα τα μέσα (Site, Twitter, Facebook) και εμείς θα σας ενημερώνουμε πρώτοι για ότι προκύπτει!

Καλο καλοκαίρι και happy new transfer window!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com