Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παιζει κανονικά στο Champions League η Leipzig!

Παιζει κανονικά στο Champions League η Leipzig!

Tην άδεια για να παίξει κανονικά στο επόμενο Champions League εξασφάλισε η Leipzig. Αν και η γερμανική ομάδα βαθμολογικά πήρε το εισιτηρίο για την κορυφαία ευρωπαϊκη διασσυλογική διοργάνωση, η συνύπαρξή της με την Red Bull Salzburg ομάδα την οποία διοικεί επίσης η Red Bull , προτίστως δεν επέτρεπε την κοινή τους συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση.

Ωστόσο μετά από έφεση των Γερμανών και συνεδρίαση της UEFA σήμερα, η  Leipzig τελικά πήρε το πράσινο φως και θα αγωνιστεί κανονικά στο Champions League.

Είδηση η οποία επηρεάζει άμεσα την Liverpool λόγω της επιθυμίας του Jurgen Klopp να εντάξει στην ομάδα τον μέσο των Γερμανών και καλύτερο χαφ της Bundesliga, Naby Keita!

Η επιθυμία του παίκτη να παίξει σε ομάδα του Champions League παίρνει πλέον σάρκα και οστά στην ήδη ομάδα του και πλέον οι οικονομικές απαιτήσεις των Γερμανών ίσως ανέβουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο μέσος από την Γουινέα έχει ενημερώσει πως θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τις διακοπές του, κάτι που μπορεί πλαγίως να σημαίνει ότι περίμενε την σημερινή απόφαση της UEFA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com