Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανότητες αναζωπύρωσης ενδιαφέροντος για Van Dijk

Πιθανότητες αναζωπύρωσης ενδιαφέροντος για Van Dijk

Η υπόθεση Van Dijk – δηλαδή το φιάσκο – δεν ξεχνιέται. Και πολύ δύσκολα η Liverpool θα μπορέσει να επανέλθει στην διεκδίκηση του παίκτη. Όμως πάντα υπάρχει ένα «αλλά». Κι εδώ είναι αρκετά. Και σίγουρα οι δημοσιογράφοι που γράφουν για πιθανή ανανέωση του ενδιαφέροντος δεν είναι τυχαίοι.

Προτού με μαλώσετε για τα πολλά «και» στην πρώτη παράγραφο, να πούμε πως έχουν τα πράγματα. Η Liverpool, με επίσημη ανακοίνωση, είχε πει πως τερματίζει κάθε ενδιαφέρον για τον παίκτη, υπό τον φόβο τιμωρίας από την Premier League. Τώρα που δεν υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος – κατά τα φαινόμενα, πάντα – η Liverpool θα μπορούσε να επανέλθει.

Τάδε έφη Telegraph, λέγοντας παράλληλα πως «αναμένουμε να δούμε πως θα ερμηνεύσει ο παίκτης τα γεγονότα και αν τελείωσε για εκείνον η σκέψη της μεταγραφής».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενισχύεται από την άποψη του έγκριτου Paul Joyce των Times, ο οποίος υποστηρίζει πως η Liverpool θα κάνει άλλη μία προσέγγιση για τον παίκτη μέσα στο καλοκαίρι.

Μετά το φιάσκο, μία πιθανή προσέγγιση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η Southampton αναμένεται να είναι πιο σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Εκτίμησή μας είναι πως η Liverpool δεν θα επανέλθει από μόνη της. Θα χρειαστεί να υπάρξει κίνηση από την πλευρά του παίκτη, με ένα πιθανό transfer request του παίκτη να λύσει τα χέρια της Liverpool, όμως ακόμα και τότε, θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, αν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com