Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Suarez και το όνειρο ενός μικρού παιδιού που έγινε πραγματικότητα!

O Suarez και το όνειρο ενός μικρού παιδιού που έγινε πραγματικότητα!

Ο Luis Suarez ήταν η αφορμή για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο ενός μικρού παιδιού. Για την ακρίβεια ενός αγοριού 2 ετών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο James Wallace , παίκτης της Tranmere, παντρεύτηκε την Alex Burke στη Santa Eulalia στην Ίμπιζα. Μετά το γάμο, το ζευγάρι βγήκε για φαγητό και στο δίπλα τραπέζι κάθονταν οι Leo Messi, Cesc Fabregas και Luis Suarez. O James Wallace δήλωσε : « Ο 2 ετών γιος μου ο Blake είναι τρελός με το Messi. Έπρεπε να πάμε. Στην αρχή ο Messi έδειχνε να μην έχει ενδιαφέρον αλλά στη συνέχεια ο Suarez του φώναξε : »Όλα καλά είναι από το Liverpool!» O Messi άφησε τον Blake στο γόνατό του για μία φωτογραφία. Ο Suarez πρέπει να μας άκουσε πως είμασταν από το Liverpool. Όλα ήταν εντάξει.» είπε ο Wallace που έκανε και την εξής παραδοχή για τον Suarez :

« Είμαι φίλος της Everton και δεν συνήθιζα να μου αρέσει ο Suarez διότι έπαιζε στη Liverpool. Aλλά τώρα που παίζει στη Barca είμαι μεγάλος φαν του και τον θεωρώ τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο.» δήλωσε ο παίκτης των Tranmere Rovers.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com