Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αισιόδοξος με το πρόγραμμα της Liverpool o McAllister

Αισιόδοξος με το πρόγραμμα της Liverpool o McAllister

Στο επίσημο σαιτ του συλλόγου μίλησε ο Gary McAllister όσον αφορα το πρόγραμμα της ομάδας του Jurgen Klopp. Ο πρώην μέσσος των Κόκκινων αναφέρθηκε στο πως η ομάδα μπορεί να χτίσει ψυχολογία από τα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του πως τα μαζεμένα παιχνίδια των εορτών είναι με σχετικά κατώτερους αντιπάλους.

«Έχουμε δύσκολη αρχή, παίζουμε με την Watford εκτός και έχουμε back to back Arsenal και Manchester City στα πρώτα πέντε παιχνίδια.

Πάντα έλεγα ότι το να τα πηγαίνεις καλά στα εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση. Ειδικά αν πάρουμε και 2-3 καινούργιους παίκτες οι οποίοι θα προσαρμοστούν τότε, ναι έχουμε καλές πιθανότητες.

Τα παιχνίδια των boxing Day και στις 30 Δεκέμβρη, είναι και τα 2 εντός ενώ μετά πάμε εκτός να παίξουμε με την Burnley. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα.

Το καλό είναι ότι η ομάδα εκείνες τις μέρες δεν θα ταξιδέψει και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με την οικογένεια τους, ενώ τα παιχνίδια θέλουν προσοχή.»

Ήταν τα λόγια του Garry στο www.liverpoolfc.com δείχνοντας ενθαρρυμένος από το πρόγραμμα της liverpool για την χρονιά 2017/2018.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com