Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαλάει του Aubameyang στην PSG/ Παρακολουθεί τις εξελίξεις η Liverpool;

Χαλάει του Aubameyang στην PSG/ Παρακολουθεί τις εξελίξεις η Liverpool;

Μία μετεγγραφή που έμοιαζε εξαιρετικά πιθανή φαίνεται πως μάλλον δεν θα γίνει τελικά. Μιλάμε για τη μετακίνηση του Pierre Emerick Aubameyang στο Παρίσι για λογαριασμό της Paris Saint Germain.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα όπως αυτό της Γερμανικής Bild, οι Παριζιάνοι έκαναν πίσω από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής με διάφορες φήμες να παρουσιάζουν τον προπονητή της Unay Emery να θέλει να διαθέσει αυτά τα χρήματα για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής,

Σύμφωνα με άλλη φημολογία, Liverpool και Manchester United παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις με τη United να προετοιμάζεται για την περίπτωση να μην ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Alvaro Morata. H Liverpool εάν προσπαθούσε την περίπτωση του Γκαμπονέζου επιθετικού θα είχε στα συν της την εξαιρετική σχέση του παίκτη με τον Klopp καθώςμην ξεχνάμε πως ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool έφερε στην αφρόκρεμα του γερμανικού πρωταθλήματος τον παίκτη.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία του πόσο αληθεύει αυτή η φημολογία διότι ασφαλώς κρατούμε τις επιφυλάξεις μας. Ωστόσο, από τη στιγμή που η Liverpool πιθανώς να ενισχυθεί στη θέση 9 τέτοιες φήμες καθίστανται αυτόματα ενδιαφέρουσες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com