Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αποθαρρύνεται από την τιμή του Keita η Liverpool

Δεν αποθαρρύνεται από την τιμή του Keita η Liverpool

Αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να αποκτήσει τον Naby Keita από τη Red Bull Leipzig παρουσιάζεται η Liverpool, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ανταποκρίτρια στα θέματα της Liverpool για το goal.com, Melissa Reddy.

Ο Keita έχει κεντρικότατη θέση στα μετεγγραφικά πλάνα του Klopp αλλά ίσως η Liverpool χρειαστεί να ανταγωνιστεί μεγάλες ομάδες για την υπογραφή του παίκτη. Σε όλα αυτά πρέπει να σημειωθεί η σκληρότατη στάση που θα κρατήσει η ομάδα του παίκτη, η οποία έχει διακηρύξει πολλές φορές πως δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη.

Για αυτό και ενδέχεται να ζητήσει τρελά χρήματα για το μέσο από τη Γουινέα. Ωστόσο οι Reds δεν αποθαρρύνονται από τις απαιτήσεις των «Ταύρων» και η Reddy αναφέρει τα εξής : « Τον βλέπουν σαν έναν παίκτη που θέλουν να χτίσουν πράγματα γύρω και για αυτό θέλουν να του προσφέρουν τις υψηλότερες αποδοχές. Είναι ένας απόλυτος δυναμίτης και μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι τέλειος για τον Klopp και για αυτό η Liverpool θα αγαπούσε να τον έχει. Θα πλήρωναν πολλά να τον αποκτήσουν και δεν θα αποθαρρύνονταν αν έπρεπε να πληρώσουν 50.000.000 λίρες. Αλλά η Leipzig δεν έχει ανάγκη για χρήματα και παραμένει η ομάδα με το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση.» είπε η Reddy.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com