Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Monchi: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, δεν είμαστε super market»

Monchi: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, δεν είμαστε super market»

Για την περίπτωση του Mohamed Salah μίλησε ο νέος αθλητικός διευθυντής της Roma, Ramon Rodriguez, ή κατά κόσμον Monchi. O Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος ανέλαβε την οργάνωση της Ιταλικής ομάδας με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ερχόμενος από την ομάδα της Sevilla, αναγνώρισε το έμπρακτο ενδιαφέρον της Liverpool, χωρίς να κατονομάσει τον σύλλογο του Merseyside, για την περίπτωση του Salah, όμως ξεκαθάρισε ότι οι πωλήσεις θα γίνουν με τη Roma στη θέση ισχύος και όχι το ανάποδο.

«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε γενικά παίκτες, θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή το καλύτερο δυνατό ρόστερ» είπε ο Monchi, στα πλαίσια της παρουσίασης  του νέου προπονητή, Eusebio Di Francesco. «Για τα δύο ονόματα που με ρωτήσατε [Rudiger και Salah], είναι αλήθεια ότι αρέσουν σε κάποιους ανθρώπους. Ένα Αγγλικό κλαμπ ενδιαφέρεται για τον Salah και θα αποφασίσουμε την τιμή που θα ζητήσουμε με βάση τις τρέχουσες συνθήκες. Ο Rudiger από την άλλη δεν φεύγει.»

Ο Monchi ξεκαθάρισε ότι το μόνο ανοικτό μέτωπο για τους Ρωμαίους είναι αυτό του Salah, όμως επέμεινε στο να κρατήσει μία όσο το δυνατόν πιο «σκληρή» στάση γίνεται, στέλνοντας πιθανώς και ένα μήνυμα στo Merseyside.

«Δεν είμαστε super market. Ξεκινάμε από τη δεύτερη θέση που καταφέραμε φέτος και κοιτάμε από κει και πέρα πως θα παλέψουμε τους στόχους μας. Αν κάποιος φύγει θα πρέπει να αντικατασταθεί. Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχουν ανοικτές διαπραγματεύσεις για κανέναν παίκτη, πλην του Salah.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com