Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα δεδομένα από Ιταλία!

Νέα δεδομένα από Ιταλία!

Φήμες κυκλοφορούν ότι ο Klopp επικοινώνησε με τον Simone Inzaghi για την διαθεσιμότητα του μέσου Σέρβου της Lazio, Sergej Milinkovic-Savic! Αν και η Liverpool δείχνει να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η περίπτωση του Mohamed Salah, παρ’ όλα αυτά εξετάζει όλες τις εναλλακτικές της επιλογές. Σύμφωνα με το «The Sport Review» λοιπόν, o Klopp φέρεται να επικοινώνησε με τον Inzaghi για να τον ρωτήσει κατ’ αρχήν για τη διαθεσιμότητα του 22χρονου παίκτη και στη συνέχεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του στην Ιταλική ομάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με τους Ιταλούς οι Κόκκινοι δείχνουν πρόθυμοι να προσφέρουν μέχρι και 28 εκ ευρώ για ένα παίκτη που θεωρείται ως ένα από τα πιο εξελίξιμα ταλέντα στην Ευρώπη.
Η Liverpool είναι μία από τις ομάδες που «παρακολουθούν» στενά τον παίκτη εδώ και καιρό, ενώ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο αξίας 17,5 εκ ευρώ.

Παραθέτουμε λοιπόν μερικές πληροφορίες για τον παίκτη:

Γεννήθηκε το 1995 στην πόλη Leida της Ισπανίας. Ο πατέρας του Nikola Milinkovic ήταν ποδοσφαιριστής και η μητέρα του παίκτρια σε ομάδα basketball. Ο Sergej ξεκίνησε την καριέρα του στη Vojvodina Novi Sad και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Genk όπου και τον πρόσεξε η Lazio, η οποία τον έφερε στην Ιταλία το 2015. Εκεί έχει παίξει ως τώρα 59 αγώνες, σκοράροντας 5 τέρματα , 4 εκ των οποίων στη σαιζόν που μόλις τελείωσε. Ο αδελφός του Vanja είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην Torino στη θέση του τερματοφύλακα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com