Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικός για Huddersfield αλλά και πιστός στη Liverpool o Ward

Θετικός για Huddersfield αλλά και πιστός στη Liverpool o Ward

O Danny Ward είχε μία εξαιρετική σεζόν με τη Huddersfield Town. Ήρωας στον ημιτελικό με τη Sheffield Wednesday όπου έπιασε πέναλτι στη διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας αλλά κυρίως ήρωας στον τελικό του Wembley όταν έπιασε το κρίσιμο πέναλτι απέναντι στη Reading και έστειλε τους Terriers ξανά στη..γη της επαγγελίας.

Ο προπονητής του, David Wagner, παραδέχθηκε πως θα μιλήσει με τον Klopp για ανανέωση του δανεισμού του παίκτη. Ο ίδιος ο νεαρός διεθνής Ουαλός τερματοφύλακας φάνηκε θετικός σε ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του : « Μου εξέφρασε τις σκέψεις του (σ.σ ο Wagner) και εγώ τις δικές μου. Αλλά εν τέλει δεν είμαι παίκτης της Huddersfield διότι η Liverpool είναι η ομάδα μου και άσχετα τι λέω εγώ ή ο David η δική της ανάγκη έρχεται πρώτη. Θα μιλούσαμε μόνο για δανεισμό. Όλα αυτά είναι σκέψεις μου διότι έχω συμβόλαιο με τη Liverpool, μία ομάδα κοντά στην καρδιά μου  και στο τέλος θέλω να επιστρέψω εκεί και έχω φιλοδοξίες να γίνω νούμερο 1 εκεί. Η άνοδος άλλαξε πράγματα για εμένα. Είναι ευκαιρία να παίξεις στην Premier League σε μία ομάδα που ξέρεις και σε ξέρουν. Ωστόσο τώρα δεν είναι στα χέρια μου και αυτή τη στιγμή θα πάω για προετοιμασία με τη Liverpool να συναγωνιστώ τα δύο άλλα παιδιά. Ότι είναι να γίνει το καλοκαίρι θα γίνει» δήλωσε ο Ward.

Με τον Klopp να είχε δηλώσει πως περιμένει τον Ward για προετοιμασία φαίνεται να τον υπολογίζει πολύ. Ωστόσο, η δυνατότητα να μάθει και να αγωνιστεί βασικός στην Premier League ίσως είναι άκρως δελεαστική για τον Γερμανό τεχνικό ώστε να την απορρίψει ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα είναι σε πολύ καλά χέρια, ενός στενού φίλου του προπονητή της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com