Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγωνία για ενδεχόμενη περαιτέρω δράση από την Premier League για VVD

Αγωνία για ενδεχόμενη περαιτέρω δράση από την Premier League για VVD

Ένα αγωνιώδες Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσει η διοίκηση της Liverpool. Στη συνάντηση που είχαν σήμερα ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής με ανθρώπους τόσο της Southampton όσο και των «Κόκκινων» ζητήθηκε από τις δύο ομάδες να παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα.

H Premier League το νωρίτερο μέχρι τη Δευτέρα και το αργότερο μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποφασίσει αν θα διεξάγει ολοκληρωμένη έρευνα επί του θέματος παρότι δίδεται η εντύπωση πως και οι δύο ομάδες θεωρούν πως το ζήτημα έκλεισε με την εκ μέρους της Southampton αποδοχή της συγγνώμης των Merseysiders.

Η Southampton παραμένει αμετακίνητη στη στάση της πως δεν έχει ανάγκη να πουλήσει τον παίκτη παρότι αρκετοί ελπίζουν πως η πίεση από τη μεριά Van Dijk μπορεί να αναστήσει την πιθανότητα μετεγγραφής του. Βέβαια, η Southampton θα μείνει αμετακίνητη από την αξία 70.000.000 λιρών που έχει τοποθετήσει στον παίκτη. Το 6ετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι ο Oλλανδός αλλά και το επικοινωνιακό πάνω χέρι που έλαβε από χθες η Southampton αποτελεί ένα γερό πάτημα υπέρ των Saints και οι πιθανότητες αναζωπύρωσης της υπόθεσης αυτή τη στιγμή μοιάζουν μηδαμινές.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com