Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε αναμμένα κάρβουνα ο Edwards

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Edwards

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Michael Edwards. O αθλητικός διευθυντής της Liverpool χρεώνεται το επικοινωνιακό φιάσκο της υπόθεσης Van Dijk καθώς η πληροφορία ότι ο Ολλανδός επέλεξε τη Liverpool ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διέρρευσε στα μέσα από τον σύλλογο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα επίσημα παράπονα της διοίκησης της Southampton στην Premier League.

Oι «Saints» πάντως γνώριζαν ότι ο παίκτης είχε προσεγγιστεί από τη Liverpool (τακτική που δεν είναι σπάνια, κι ας κινείται στα όρια της νομιμότητας), όμως το να διαρρέει η επιτυχία των «Reds» πριν καν συμφωνηθεί το τελικό ποσό μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν μάλλον και αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διοικούντες την Southampton.

Το FSG τώρα θέλει να μάθει ποιος ήταν ο υπαίτιος για αυτή τη διαρροή στους δημοσιογράφους και για την ώρα, ο Edwards είναι υπόλογος. Αν αναλογιστούμε ότι ο Άγγλος – ο οποίος κατά μία ειρωνική σύμπτωση είναι γεννημένος στο Southampton – είναι σχετικά «πρωτάρης» στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς η μόνη του εμπειρία ήταν η παρουσία του για ένα χρονικό διάστημα ως μέλος της περίφημης «επιτροπής μεταγραφών» του συλλόγου, προτού πάρει την προαγωγή, τότε είναι λογικό πως μόνο ασφαλής δεν είναι η θέση του στο σύλλογο ή τουλάχιστον στο συγκεκριμένο πόστο, μετά από αυτή τη μεταγραφική αυτοκτονία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com