Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Εμπλέκει Liverpool με Douglas Costa η BILD

Εμπλέκει Liverpool με Douglas Costa η BILD

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Salah, δείχνουν ότι περνάμε σε παιχνίδια υπομονής μεταξύ Liverpool και Roma. Το μεταγραφικό «chicken run» στο οποίο έχουν μπει οι δύο ομάδες, με σκοπό μία απ’τις δύο να λυγίσει και να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του άλλου, έχει ως αποτέλεσμα οι «Reds» να στρέφουν παράλληλα το βλέμμα τους και σε άλλους στόχους, οι οποίοι ίσως να είναι και πιο εύκολο να κλείσουν άμεσα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Douglas Costa. Ένας παίκτης που είχε γραφτεί στο παρελθόν, αλλά που το όνομά του είχε ατονήσει από το ρεπορτάζ της Liverpool ελέω Salah, o Costa φαίνεται σήμερα να επανέρχεται στους υποψήφιους στόχους της ομάδας του Merseyside. Όπως αναφέρει η BILD, οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, αν η τιμή είναι σωστή. Γι’αυτόν τον λόγο, τόσο η Liverpool, όσο και οι δύο του Manchester, η Chelsea και η Juventus φαίνεται πως έχουν στο μάτι την περίπτωση του 26χρονου.

Kαι ποια είναι αυτή η τιμή; Σύμφωνα με τους Γερμανούς πάντα, οι Βαυαροί διατίθενται να πουλήσουν τον παίκτη με ένα ποσό πολύ κοντά στην πρόταση που απέρριψε προ λίγων ημερών η Roma για τον Mohamed Salah, δηλαδή τα 35 εκατομμύρια ευρώ! Το δεδομένο είναι πως στη Liverpool είναι ανοικτοί σε εναλλακτικές προτάσεις και δεν θα κάτσουν να αναλώσουν όλες τους τις δυνάμεις στον Salah,μόνο και μόνο για να μείνουν στο… κλαρί ή να υποκύψουν σε ένα ποσό που θεωρούν πάνω από την αξία του παίκτη (ακόμα και αν προστεθεί η υποτιθέμενη «υπεραξία» που πρέπει να πληρώσει η Liverpool έτσι όπως έχουν καταλήξει τα δεδομένα στο μεταγραφικό παζάρι). Επίσης, γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, το πλέον λογικό είναι να ξεκινήσει εκ νέου η παρέλαση ονομάτων από μάνατζερ αλλά και μέσα ενημέρωσης, καθώς τις τελευταίες ημέρες που το ενδιαφέρον ήταν αποκλειστικά στο θέμα Salah, αυτό το φαινόμενο είχε καταλαγιάσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com