Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Να προπονήσει τη Liverpool θέλει ο Gerrard»

Klopp : «Να προπονήσει τη Liverpool θέλει ο Gerrard»

Η προπονητική καριέρα του Steven Gerrard ξεκινά για τα καλά το καλοκαίρι όταν και πρώτη φορά θα φορέσει την προπονητική φόρμα με σκοπό να κάνει προετοιμασία στην U18 της Liverpool. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει το ταξίδι. Ένα ταξίδι που στόχο έχει να φθάσει στον πάγκο του Anfield και την καθοδήγηση της πρώτης ομάδας της Liverpool σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο νυν τεχνικός των «Κόκκινων», Jurgen Klopp.

« Τον ρώτησα ευθέως τι θα ήθελε και μου απάντησε να γίνει πρώτος προπονητής. Αυτό είναι φανταστικό διότι έχει φανταστική ομάδα ανθρώπων ώστε να τον οδηγήσει. Και αυτό θα κάνουμε τώρα. Ίσως ακουστεί αστείο αλλά ποτέ δεν περίμενα να μάθει κάτι ο Gerrard από εμένα. Σαν πρώην ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης έχει τρομερή γνώση για το ποδόσφαιρο αλλά στην προπονητική κάποια πράγματα πρέπει απλά να τα μάθεις. Χρόνο χρειάζεται να αφιερώσεις και αυτό θα κάνει ο Stevie τώρα.» δήλωσε ο Jurgen Klopp.

Από ό,τι διαφαίνεται, λοιπόν, ίσως υπάρχει ήδη έτοιμη η διάδοχη κατάσταση όταν τελειώσει κάποτε η θητεία του Γερμανού στον πάγκο των Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com