Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ένσταση του Nicol για Van Dijk

Η ένσταση του Nicol για Van Dijk

Υπέρ της μετεγγραφής του Virgil Van Dijk στη Liverpool αλλά με έναν αστερίσκο τάσσεται ο Steve Nicol. O θρύλος του παρελθόντος για τους Reds τάχθηκε υπέρ του να γίνει αυτή η μετεγγραφή αλλά προβάλει ισχυρές ενστάσεις για το πόσα χρήματα οφείλει να πληρώσει η Liverpool στη Southampton.

«Μου αρέσει η κίνηση αλλά όχι η τιμή των 60.000.000 λιρών. Όταν σκέφτομαι τον Van Dijk θυμάμαι το Lovren, ο οποίος όπως και ο Van Dijk ήταν εξαιρετικός στη Southampton. Aλλά από τότε που ήρθε ο Lovren έδειξε πως δεν μπορεί να χειριστεί το να παίζει σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτή είναι η μοναδική μου έγνοια για τον Van Dijk. Είχα φανταστική σεζόν και δυστυχώς έχασε τους τελευταίους μήνες λόγω τραυματισμού. Μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα; Αυτή είναι η ανησυχία μου» δήλωσε ο Nicol.

Υπενθυμίζουμε πως όπως σας μεταδώσαμε από το liverpool.gr, η Southampton εξέφρασε επίσημο παράπονο στη διοργανὠτρια αρχή της Premier League που καλείται πλέον να ερευνήσει αν έγινε παράτυπη προσέγγιση των Reds στον Ολλανδό αμυντικό της Southampton.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com