Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλέκει το εγκώμιο του Coutinho o Luis Garcia

Πλέκει το εγκώμιο του Coutinho o Luis Garcia

Η Liverpool επιστρέφει στο Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Luis Garcia δήλωσε πως δεν περιμένει την ώρα να δεί τον Philippe Coutinho να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη διοργάνωση.

Με την τέταρτη θέση που κατέκτησε, η ομάδα του Klopp θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή της πορεία από τα Play-off, και κλειδί για την πρόκριση θα είναι η απόδοση του Βραζιλιάνου, ο οποίος με 7 γκολ στους 9 τελευταίους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε τελείωσε ως πρώτος σκόρες της Liverpool.

«Ήταν καταπληκτικός στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά μερικοί τραυματισμοί οδήγησαν σε αγωνιστική πτώση της ομάδας μας», δήλωσε ο Garcia στο Liverpoolfc.com.

«Προς το τέλος της σεζόν κατάφερε να βρει τον παλιό του εαυτό και έδειξε σε όλους για το τι είναι ικανός, καταπληκτικά γκολ, τρίπλες, δίνοντας στην ομάδα ό,τι χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες, ομάδες με καλή αμυντική λειτουργία και χωρίς να δίνουν χώρους».

«Χρειαζόμαστε αυτή την πάσα του, που έχει την κατάλληλη ταχύτητα και τα κατάλληλα φάλτσα. Είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα. Το απέδειξε με την πάσα που έδωσε στον Sturridge (απέναντι στην West Ham). Είναι από τους σημαντικότερους παίχτες της Liverpool και το έδειξε στο τέλος της σεζόν».

«Είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Ανυπομονώ να τον δώ να αγωνίζεται στο Champions League».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com