Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι απαιτήσεις του Lucas εμπόδιο για επιστροφή στην Βραζιλία

Οι απαιτήσεις του Lucas εμπόδιο για επιστροφή στην Βραζιλία

Οι απαιτήσεις του Lucas Leiva για τον μισθό του ίσως να είναι αυτό που θα χαλάσει την ενδεχόμενη επιστροφή του στη Βραζιλία, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της Gremio. Το club στο οποίο έπαιζε ο 30χρονος πριν την μεταγραφή του στη Liverpool θέλει να κάνει πραγματικότητα την επιστροφή του παίκτη στην πατρίδα του, όμως ο Lucas ψάχνει για ένα απ΄τα τελευταία μεγάλα συμβόλαια της καριέρας του, επομένως οι απαιτήσεις του βάζουν εμπόδια στις όποιες διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με την «Express», ο Lucas, που αμοίβεται με 3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο στη Liverpool θέλει αυξημένες απολαβές της τάξης των 4.2 εκατομμυρίων από την επόμενη ομάδα του.

Όπως δήλωσε και Romildo Bolzan Junior, διοικητικό στέλεχος της Gremio: «Δεν θα δώσω φρούδες ελπίδες. Είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του Lucas στη Gremio, μιας και κάναμε μία προσέγγιση και οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες.»

Ο Lucas υπέγραψε το καλοκαίρι του 2007 στη Liverpool έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών, ενώ στο τελευταίο φιλικό με τη Sydney FC, παρά την παρουσία των Carragher και Gerrard, ήταν αυτός που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σε μία ένδειξη ίσως ότι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τα «Κόκκινα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com