Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόλαση τα σενάρια για Mendy/Ακόμη φαβορί η City

Κόλαση τα σενάρια για Mendy/Ακόμη φαβορί η City

Ένα μεγάλο κομφούζιο έχει εξελιχθεί γύρω από το όνομα του Benjamin Mendy, αριστερού μπακ της AS Monaco. Πληθώρα δημοσιευμάτων στη Γηραιά Αλβιώνα κάνουν λόγο για σχεδόν τελειωμένη μετεγγραφή του παίκτη στη Manchester Ciy ενώ η γαλλική L’Equipe περιπλέκει τα πράγματα.

Πως τα περιπλέκει; Συνδέοντας τη Liverpool και τη Manchester United ως σφήνες στις προσπάθειες της City. H Liverpool, όπως σας μετεφέραμε νωρίτερα από το liverpool.gr, πάγωσε για τα καλά το ζήτημα του Ryan Sessegnon, 16χρονου αριστερού οπισθοφύλακα της Fulham και παρουσιάζεται από το γαλλικό μέσο ενημέρωσης ως διεκδικούσα τον Mendy . Το σενάριο να αποκτήσει η ομάδα του Klopp αριστερό μπακ είναι σχεδόν βέβαιο και με τον Alberto Moreno να παραμένει με βεβαιότητα στην πόρτα της εξόδου.

Ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στο Etihad Stadium ωστόσο δεν γίνεται να μη γίνει λόγος και στα σενάρια από τη Γαλλία, τα οποία δεν έχουν ακόμη ξεγράψει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του παίκτη σε άλλο αγγλικό σύλλογο από την ομάδα του Guardiola, η οποία ήδη απέκτησε και τον Bernardo Silva από τους Μονεγάσκους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com