Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλείνει Solanke η Liverpool (;)

Κλείνει Solanke η Liverpool (;)

Τον 19χρονο Άγγλο επιθετικό, Dominic Solanke, φέρεται να έχει κλείσει η Liverpool, σύμφωνα με την ECHO.

Ο διεθνής με την Εθνική Αγγλίας U20 επιθετικός, μένει ελεύθερος από την Chelsea αυτό το καλοκαίρι και η Liverpool φαίνεται πως έχει κερδίσει την μάχη για την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού άσου. Η Liverpool θα κληθεί να πληρώσει 3 εκατομμύρια λίρες για την μεταγραφή, όπως ορίζει το διαιτητικό δικαστήριο της Premier League για παίκτες κάτω των 24 ετών, ενώ το συμβόλαιο του αναμένεται να κυμανθεί σε ποσό μικρότερο των 20 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, σύμφωνα με την πολιτική του συλλόγου για τους νεαρούς παίκτες.

Ο παίκτης προορίζεται για το μέλλον και θα κληθεί να ενισχύσει την U23 της Liverpool, μαζί με τους Trent Alexander-Arnold, Ben Woodburn,  Harry Wilson, Sheyi Ojo και Ovie Ejaria, συνθέτοντας μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Premier League 2, αλλά θα μπορεί να υπολογιστεί και ως λύση για την πρώτη ομάδα, όταν χρειαστεί, ή για να πάρει εμπειρίες.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Chelsea από τα εφτά του, θεωρούμενος ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ακαδημίας, με την πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα να έρχεται το 2014 στον εντός έδρας αγώνα της Chelsea με την Maribor για το Champions League, κάτι το οποίο τον έκανε τον νεότερο παίκτη της Chelsea που αγωνίζεται στο Champions League. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησε ο δανεισμός του στην Vitesse Arnhem την επόμενη χρονιά, με την οποία σημείωσε 7 γκολ σε 25 αναμετρήσεις. Φέτος δεν υπήρχε χώρος για εκείνον στο ροστερ του Conte, και ο παίκτης θα αποχωρήσει με προορισμό το Merseyside.

Αυτή την στιγμή, ο Solanke αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 με την Εθνική Αγγλίας, έχοντας παίξει και στα τρία ματς των ομίλων, σκόραρε το πρώτο γκολ απέναντι στην Αργεντινή στο πρώτο ματς και παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τελευταίο απέναντι στην Νότια Κορέα. Αναμένουμε νεότερα μετά την επιστροφή του από την Εθνική, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com