Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί συμφέρει τον Gerrard η πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Γιατί συμφέρει τον Gerrard η πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ο Steven Gerrard ως ένα γέννημα θρέμμα της Liverpool ασφαλώς χάρηκε όπως όλοι μας για την επιστροφή της ομάδας μας στο Champions League. Και όμως έχει έναν ακόμη λόγο πέρα από τους προφανείς να θέλει να περάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης οι παίκτες του Jurgen Klopp. Ποιος είναι αυτός;

Μα φυσικά το γεγονός πως σε ένα τέτοιο σενάριο, η U18 της Liverpool θα αγωνίζεται και αυτή στο UEFA Youth League, για τα ταλέντα των ομάδων που συμμετέχουν παράλληλα στη διοργάνωση των ανδρών. Τελευταία φορά που οι νέοι της Liverpool αγωνίστηκαν σε αυτή τη  διοργάνωση, που κέρδισαν 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια οι νεαροί της Chelsea,  ήταν τη σεζόν όταν 2014/2015 όταν και αντιμετώπισαν τις Real Madrid, FC Basel και Ludogorets όπως ακριβώς δηλαδή και η μεγάλη ομάδα.

Ο Gerrard αναλαμβάνει από το καλοκαίρι προπονητής της U18 και σίγουρα γνωρίζει πόσο σημαντική θα είναι μία τέτοια εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες και βασίζεται στην ομάδα του Klopp ώστε να εξυπηρετήσει και εκείνον και να επιστρέψουν μαζί στην Ευρώπη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com