Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Saunders : «Θα συζητούσε με Liverpool τώρα ο Griezmann»

Saunders : «Θα συζητούσε με Liverpool τώρα ο Griezmann»

Όλοι μας γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που θα έχει στις μετεγγραφικές επιχειρήσεις της Liverpool το εισιτήριο που σφράγισε χθες για το ερχόμενο Champions League με τη νίκη απέναντι στη Middlesbrough.

Ένας αντίκτυπος που κάνει τον παλιό επιθετικό της Liverpool, Dean Saunders να θεωρεί τους Reds ως πιθανή επιλογή του Antoine Griezmann αν εκείνος αποφασίσει να μετακομίσει στην Αγγλία : « Ανέφερα τον Griezmann και η Liverpool θα είναι στη λίστα του τώρα. Θα έχει συζήτηση μαζί τους αν μεατακομίσει στην Αγγλία» δήλωσε ο Saunders.

Σίγουρα η Liverpool θα έχει αυξημένες δυνατότητες να διεκδικήσει πολλούς παίκτες το φετινό καλοκαίρι. Ακόμη όμως δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Πλην αυτού είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Γάλλος θα αποχωρήσει φέτος από τη Μαδρίτη παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς. Οπότε καλύτερα να μην θεωρούμε τον Griezmann μετεγγραφικό στόχο της ομάδας. Ωστόσο, η δήλωση αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς αποτυπώνει περίτρανα την αυξημένη διαπραγματευτική ισχύ της ομάδας του Klopp σε σχέση με άλλα καλοκαίρια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com